مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان گفت: روند افزایشی تردد خودروهای بدون پلاک و با پلاک مخدوش در استان نگران کننده است و این خودروها عامل مهمی در تصادفات به شمار می روند که ضرورت دارد، کنترل بیشتری روی تردد این خودروها قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، همزمان با هفتم اردیبهشت ماه روز ملی "ایمنی حمل و نقل"، نخستین جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل لرستان در سال 1400 برگزار شد.
در این جلسه که با دستور کار بررسی و پیگیری مصوبات سال 99، تصمیم گیری برای راه اندازی دو کمیته فرعی قوانین و مقررات و ناوگان و تشریح برنامههای کمیسیون در امسال برگزار شد، رضا طلایی مدیرکل دفتر فنی و حمل و نقل و ترافیک استانداری لرستان گفت: با وجود افزایش چشمگیر ترددهای نوروزی و خودروهای ورودی به استان در ایام نوروز، تلفات چندانی در جاده های استان اتفاق نیفتاد که امیدواریم این روند تداوم یابد.
وی تصریح کرد: روند افزایشی تردد خودروهای بدون پلاک و با پلاک مخدوش در استان نگران کننده است و این خودروها عامل مهمی در تصادفات به شمار می روند که ضرورت دارد، کنترل بیشتری روی تردد این خودروها قرار گیرد.
طلایی، سرقت علائم و تجهیزات ایمنی راه های استان را از مهمترین مشکلات استان برشمرد و افزود: برخورد با سارقان تابلوها و علائم ایمنی در دستور کار شورای تامین استان قرار گرفته است.
عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان هم در این جلسه گفت: موضوع ارتقای ایمنی راهها در اولویت برنامههای راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان قرار دارد و سال گذشته اقدامات قابل توجهی در این راستا صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: حدود 50تقاطع استان نیازمند استانداردسازی با احداث تقاطع های غیرهمسطح است در حال حاضر در سه تقاطع مهم گردنه رازان، پادگان مهندسی و مقابل کشتارگاه دام بروجرد در محور خرم آباد_بروجرد، ساخت تقاطعهای غیرهمسطح اجرایی شده و از پیشرفت خوبی برخوردار است که بهره برداری از این تقاطع ها نقش بسزایی در ارتقای ایمنی این محور و کاهش سوانح استان دارد.
شرفی از نصب 10 برج نوری در تقاطع های خطرناک استان طی سال 99 خبر داد و گفت: ساماندهی تقاطع پرخطر سه راهی چالانچولان نیز امسال در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان خواستار اصلاح نواقص چهارخطه های جدیدالاحداث ازنا_شازند و کوهدشت از سوی مجری پروژه گردید و بر لزوم همکاری و حضور پررنگ کلیه دستگاههای مرتبط با بحث ایمنی برابر شرح وظایف سازمانی در راستای کاهش تلفات و افزایش ایمنی محورها تاکید کردند.
سرهنگ مصطفی دالوند فرمانده پلیس راه استان نیز خواستار ساماندهی علائم ایمنی در محورهای روستایی و تفرجگاهی، ایمن سازی مقابل پاسگاه های پلیس راه و تعمیر دوربین های نظارت تصویری آسیب دیده در راههای استان گردید.
میثم قدمی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جادهای لرستان هم با تاکید بر فرهنگسازی ایمنی در راس برنامههای کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل در سال 1400 و ضرورت مشارکت بیشتر آموزش و پرورش و صداوسیما گفت: در پایان اردیبهشت هفته جهانی ایمنی را داریم که اجرای طرح کنترل سرعت، افزایش گشت های کنترل دروازه ای، تهیه و انتشار محتواهای آموزشی فرهنگی ایمنی، درج شعار ایمنی در سربرگ مکاتبات اداری و... از برنامه های این هفته به شمار می رود.
در ادامه این جلسه، اعضا در کمیسیون ایمنی راه های کشور که به ریاست مهندس اسلامی وزیر راه و شهرسازی و با حضور اعضای کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، شرکت کردند.
http://tamadonlor.ir/fa/News/11091/روند-افزایشی-تردد-خودروهای-فاقد-پلاک-و-دارای-پلاک-مخدوش-در-لرستان-نگران-کننده-است