رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: جهش در تولیدات کشاورزی استان با انجام کشاورزی حفاظتی و نیمه حفاظتی در اراضی دیم محقق می شود.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، دکتر "اسفندیار حسنی مقدم" در جلسه ستاد زراعت این سازمان با اعلام این خبر گفت: تغییر زمان کشت محصول سیب زمینی و چغندر قند از بهار به پاییز و نیز کاشت نشایی باعث کاهش مصرف آب میشود، با توجه به عدم بارش مناسب و کم بودن آب سفرههای زیرزمینی انجام این مهم واجب و ضروری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان، مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها را موظف کرد با هماهنگی امور آب نسبت به شناسایی و ابطال مجوز افرادی که موافقت اصولی حفر چاه جهت استفاده در گلخانه، دامداری، مرغداری، پرورش شترمرغ و.... را گرفته و یا آب رودخانهها را پمپاژ و اقدام به فروش می آیند اقدام نمایند.
وی به اهمیت کشت کلزا اشاره کرد و گفت: 84 درصد روغن کشور از خارج وارد میشود و طی چهار سال آینده واردات روغن باید به 50 درصد برسد لذا در قالب یاوران تولید آموزش اصولی کشت کلزا توسط مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم به تعهدات خود که کاشت 5 هزار هکتار کلزا بر اساس برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی است عمل کنیم.
این مقام مسئول تصریح کرد با وجود بروز پدیده خشکسالی در سال جاری سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان نسبت به تامین 26000 تن بذر گندم اصلاح شده که از نظر کیفیت در حد بین المللی هستند اقدام کرده است لذا ضروری است با یک برنامهریزی مناسب بذر به دست کشاورزان برسد.
جذب کودهای اوره،پتاس و فسفات ، راه اندازی اکیپهای تنظیم، تعمیر و نگهداری کارنده ها، آموزش و ترویج رعایت تراکم بذر با استفاده از ظرفیت یاوران تولید ، آگاهیبخشی و اطلاعرسانی بیمه محصولات کشاورزی و پیگیری واگذاری ایستگاه های پمپاژ در قالب ماده 27 از دیگر مواردی بود که مورد تاکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان قرار گرفت.
http://tamadonlor.ir/fa/News/11895/جهش-در-تولیدات-کشاورزی-لرستان-نیازمند-انجام-کشاورزی-حفاظتی-و-نیمه-حفاظتی-در-اراضی-دیم-است