چهارمین نشست علمی تنوع زیستی ماهیان ایران با همکاری مشترک دانشگاه لرستان و انجمن ماهیشناسی ایران، برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، چهارمین نشست علمی تنوع زیستی ماهیان ایران با تأکید بر حوضه آبریز تیگره (دجله) را دانشگاه لرستان و انجمن ماهیشناسی ایران در دومین روز از هفته محیطزیست (سهشنبه، 17 خردادماه) به میزبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، برگزار کردند.
دکتر سعید محمدزاده، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در این نشست علمی، گفت: «برگزاری چنین نشستهایی، تقویت نگاه علمی به موضوعات محیطزیستی است».
دکتر محمدزاده، بیان کرد: «استان لرستان از نظر آبزیپروری و کشاورزی دارای ظرفیتها و پتانسیلهای مختلفی است که بایستی از این ظرفیتها، بهرهگیری شود».
وی، افزود: «وجود رودخانههای متعدد در استان لرستان نیز یک ظرفیت در بخش مربوط به تنوع زیستی است که میبایست با مشارکت متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی، بهرهوری و کارآیی را در این حوزه نیز ارتقاء داد».
دکتر سهیل ایگدری، رئیس انجمن ماهیشناسی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، گفت: «برگزاری اینگونه نشستها، یک گام مهم برای شناسایی فرصتها و چالشهای این حوزه است و دانشگاه لرستان در زمینهی برگزاری این نشست، موفق عمل کرده است».
دکتر ایگدری، تصریح کرد: «برگزاری چنین نشستهایی، زمینه را برای شناخت متقابل محققان مختلف، ایجاد ایدههای جدید مطالعاتی و آشنایی دانشجویان با عرصههای مختلف تحصیلی و تخصصی را فراهم میکند».
در ادامهی این نشست علمی، چهار نفر از محققان دانشگاههای آزاد مازندران، صنعتی خاتمالانبیای بهبهان و دانشگاه لرستان در دو نوبت یک ساعته به ارائه سخنرانیهای علمی پرداختند.
شرکتکنندگان در این نشست همزمان به صورت حضوری و مجازی، مشارکت داشتند.
همچنین، چهار نفر از کارشناسان اداره کل شیلات استان لرستان در این نشست شرکت کردند و پرسش و پاسخ نیز با مشارکت دانشجویان، برگزار شد.
http://tamadonlor.ir/fa/News/17179/چهارمین-نشست-علمی-تنوع-زیستی-ماهیان-ایران-در-دانشگاه-لرستان-برگزار-شد