لرستان، سومین نظام استانی دانشگاهی بعد از یزد و مازندران است که طرح اتصال دانشگاه لرستان به کمیته بهرهوری این استان، با حضور رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران، به امضاء رسید و اجرا میشود.
به گزارش تمدن لر، در نشست شورای اداری استان لرستان، با حضور رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران، استاندار لرستان، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان و سایر مدیران دستگاههای اجرایی استان، طرح اتصال دانشگاه لرستان به کمیته بهرهوری استانی با هدف بهکارگیری ظرفیت نخبگانی دانشگاه لرستان برای افزایش بهرهوری سازمانها و دستگاههای اجرایی استان لرستان (معین شدن دانشگاه برای دستگاه اجرایی)، به امضا رسید.
نشست شورای اداری استان لرستان به ریاست دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان و با حضور دکتر میرسامان پیشوایی، رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران، مدیران دستگاههای اجرایی و رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان به میزبانی استانداری لرستان برگزار شد.
در این نشست، رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان لرستان بر افزایش شاخصهای بهرهوری سازمانی، کارآمدی و پاسخگویی مبتنی بر طرحهای علمی و دانشگاهمحور و معین شدن دانشگاهها برای دستگاههای اجرایی استانی، تأکید کردند.
در همین راستا و برپایه تهیه طرحهای علمی دانشگاهمحور برای ارتقای بهرهوری سازمانی، تفاهمنامه اتصال دانشگاه لرستان به کمیته بهرهوری استانی، به امضای دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر پیشوایی، رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران، دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان و دکتر سمانه حسنپور، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان لرستان رسید تا دانشگاهیان استان در تهیه و ارائه راهکارهای علمی و کاربردی برای افزایش بهرهوری ادارات و سازمانهای استانی، نقش اثرگذاری داشته باشند.
دکتر میرسامان پیشوایی، رئیس سازمان بهرهوری ملی ایران در این رابطه در نشست شورای اداری استان لرستان گفت: «لرستان بعد از استانهای یزد و مازندران سومین استان است که طرح اتصال دانشگاه به کمیته بهرهوری در آن اجرا خواهد شد».
دکتر پیشوایی تشریح کرد: «موفقیت در بهرهوری مستلزم تدبیر و نوآوری است».
وی بیان کرد: «رشد و پیشرفت کشور مبتنی بر این چشمانداز است که به تمدنسازی نوین اسلامی برسیم؛ بر این اساس، بهرهوری از شاخصهای مهم پیشرفت است».
رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران تصریح کرد: «نگاه دولت آن است که از منابع انسانی و مالی بهصورت بهینه برای پیشرفت کشور استفاده شود که خودش، بهرهوری است».
دکتر پیشوایی، اظهار داشت: «دانشگاهمحوری در این موضوع به این صورت است که هر دانشگاه به عنوان معین یک دستگاه اجرایی قرار خواهد گرفت تا شاخصهای بهرهوری آن دستگاه اجرایی ارتقاء یابد».
ارتقای شاخصهای بهرهوری را از دانشگاه آغاز کردهایم
دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در نشست شورای اداری استان لرستان گفت:«اقدامات متناسب با بهرهوری سازمانی را از سطح سازمانی دانشگاه آغاز کردهایم؛ برای نمونه برنامهریزی کردهایم متناسب با استانداردهای وزارت علوم، نسبت تعداد دانشجو به اعضای هیئت علمی و نسبت تعداد کارمند به اعضای هیئت علمی، اصلاح شود».
دکتر نظری، توضیح داد: «در سایر شاخصهای بهرهوری نیز برنامهریزیهای لازم را از دانشگاه شروع کردهایم؛ برای مثال، با جابجایی سراهای دانشجویی و برخی تمهیدات، الان، دانشجویان دانشگاه لرستان در سراهای دانشجویی دانشگاه اسکان یافتهاند و دانشجوی ساکن سراهای دانشجویی خودگردان نداریم».
رئیس دانشگاه لرستان افزود:«دانشگاه لرستان دارای ظرفیتهای مختلفی بهویژه در بخش اعضای هیئت علمی است؛ ما این آماگی را داریم که برای حل و کاهش نظام مسائل استان لرستان، همکاریهای لازم را انجام بدهیم و راهکارهای علمی در این زمینه، ارائه شوند».
دکتر نظری، افزود: «برای مثال، در دانشگاه لرستان مرکز لرستانشناسی تأسیس شده است که در آغاز راه است و میتواند یک مرکز مهم نخبگانی در مسیر ارتقای شاخصهای پیشرفت استانی باشد».
http://tamadonlor.ir/fa/News/18105/لرستان،-سومین-استان-در-کشور-برای-اجرای-«طرح-اتصال-دانشگاه-به-کمیته-بهرهوری»