3 آشوبگر تخریب‌کننده اماکن مذهبی در خرم‌آباد دستگیر شدند
چهارشنبه 11 آبان 1401 - 15:16:04

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان از دستگیری سه آشوبگر تخریب‌کننده اماکن مذهبی توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) این استان خبر داد.
به گزارش تمدن لربه نقل از خبرگزاری مهر، داریوش شاهون وند در سخنانی اظهار داشت: سه فرد آشوبگر که اقدام به ساخت کوکتل مولوتوف و آتش‌سوزی در امکان مذهبی و نظامی در خرم آباد می‌کردند توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) اداره اطلاعات شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: این سه آشوبگر که مسلح هم بودند، پس از درگیری مسلحانه با سربازان گمنام امام زمان (عج) اداره اطلاعات دستگیر شدند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان گفت: به نظر می‌رسد این افراد در شبکه‌های فضای مجازی با معاندین در ارتباط بودند و با تحریک این شبکه‌ها اقدام به آتش‌سوزی در اماکن عمومی و مذهبی می‌کردند که بر حسب جرم صورت گرفته اشد مجازات در انتظار آنها است.


http://tamadonlor.ir/fa/News/18255/3-آشوبگر-تخریب‌کننده-اماکن-مذهبی-در-خرم‌آباد-دستگیر-شدند
بستن   چاپ