رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از راهاندازی آزمایشگاه پیشرفته غذا و دارو در استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، دکتر بهرام دلفان در همایش روز جهانی غذا که در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی خرمآباد برگزار شد، اظهار کرد: غذایی که در مزرعه تولید میشود تا به مرحله بستهبندی برسد متولیان زیادی دارد.
وی اضافه کرد: در تولید و عرضه مواد غذایی نقش معاونت غذا و داروی دانشگاه و جهاد کشاورزی استان پررنگ است و باید همکاری لازم را با هم داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: صنایع غذایی و دارویی لرستان ابعاد مختلفی وجود دارد که در استان باید به بعد اشتغال آن بیشتر توجه شود.
دلفان با تاکید براینکه یکی از فوریتهای لرستان ایجاد اشتغال است، گفت: حوزه بهداشت و درمان سهمی در اشتغالزایی استان دارد اما صنعت میتواند بخش عمدهای از اشتغال لرستان را ایجاد کند.
وی تصریح کرد: در لرستان 92 کارخانه و 113 کارگاه تولیدی وجود دارد که عمده آنها در بروجرد است و یکی از دلایلی که کارخانجات و کارگاهها در سایر شهرستانها ایجاد نمیشود قوانین دست و پا گیر است و شاهدیم بیشتر کارگاههای تولید لبنیات در استان تعطیل شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از مصیبتهای صنایع تولیدکنندگان تامین تجهیزات و قطعات هستند چراکه در تامین قطعات بدقولی میکنند وکسی روی آنان نظارتی ندارند، افزود: متاسفانه تولید صنعتی را وابسته به دستگاه و تجهیزات کردیم در حالیکه باید تولید را از این وابستگی و قوانین دست و پا گیر رها کنیم.
دلفان با بیان اینکه در ایجاد صنایع تولیدی سختگیری زیاد نشود، بیان کرد: از افرادی که در یک مرحله از تولید نقش دارند درخواست دارم که نقش خود را کوتاه و ساده کنند.
وی با بیان اینکه باید کمک حال تولید و تولید کننده استان باشیم، اضافه کرد: به افرادی که متقاضی تولید هستند پرو بار دهیم و حمایت لازم کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که میتواند کمک حال تولید کنندگان باشد ایجاد آزمایشگاه است، بیان کرد: پیگیر راهاندازی آزمایشگاه پیشرفته غذا و دارو در لرستان هستیم؛ ظرف دو ماه این آزمایشگاه را با تجهیزات پیشرفته ایجاد خواهیم کرد تا محصولات سالمی را به دست مردم برسانیم.
پسماند سموم و فلزات سنگین در لرستان جدی گرفته نمیشود
دلفان در ادامه با بیان اینکه متاسفانه پسماند سموم و فلزات سنگین در لرستان به هر دلیلی جدی گرفته نمیشود در حالیکه این موضوع سلامت مردم و جامعه را تهدید میکند، افزود: باید فکری اساسی به این مساله کرد.
وی با بیان سربی که در محصولات آرایشی وجود دارد سلامت بانوان را به مخاطره میاندازد، عنوان کرد: هر ماده آرایشی که رنگ دارد (رژ و سورمه) سرب در آن بکار برده شده ؛ پایه همه رنگها سرب است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: تمرکزمان را روی این مساله بگذاریم که مواد غذایی سالمی به دست مردم برسانیم.
دلفان با بیان اینکه ضرورت دارد موانع تولید برطرف و تعداد کارگاههای تولیدی و بستهبندی افزایش یابد تا شاهد اشتغال در استان باشیم، گفت: با ابتکار عمل بهتری میتوان کارگاههای کوچک بستهبندی مواد غذایی راهاندازی و اشتغال ایجاد کرد در این رابطه نیاز است فرآیند صدور مجوزها برای متقاضیان تسهیل شود.
در این مراسم از 19 واحد تولیدی و 20 مسئول فنی تجلیل شد.
http://tamadonlor.ir/fa/News/18306/راهاندازی-آزمایشگاه-پیشرفته-غذا-و-دارو-در-لرستان