رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد؛
نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان لرستان تشدید می‌شود
دوشنبه 15 اسفند 1401 - 14:46:08

رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان لرستان خبر داد.

به گزارش تمدن لر، مهندس ستایش دریکوند با اعلام این خبر گفت: تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی علاوه بر بازرسی‌های روتین، از ابتدای دی ماه سال جاری آغاز شده است.

وی افزود: این اقدامات به صورت مستمر و شبانه‌روزی در ساعات اداری و غیراداری و ایام تعطیل در حال انجام می‌باشد.

مهندس دریکوند با اشاره به برگزاری وبینار توجیهی برنامه سلامت نوروزی، تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تمامی توان و ظرفیت، واحدهای بهداشت محیط استان برای بهبود وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به کار گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی لازم خواهد شد و شهروندان می‌توانند، هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تماس 190 اطلاع دهند تا به آن رسیدگی شود.


http://tamadonlor.ir/fa/News/20360/نظارت-و-بازرسی-از-مراکز-تهیه-و-توزیع-مواد-غذایی-در-استان-لرستان-تشدید-می‌شود
بستن   چاپ