رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان لرستان خبر داد.
به گزارش تمدن لر، مهندس ستایش دریکوند با اعلام این خبر گفت: تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی علاوه بر بازرسیهای روتین، از ابتدای دی ماه سال جاری آغاز شده است.
وی افزود: این اقدامات به صورت مستمر و شبانهروزی در ساعات اداری و غیراداری و ایام تعطیل در حال انجام میباشد.
مهندس دریکوند با اشاره به برگزاری وبینار توجیهی برنامه سلامت نوروزی، تاکید کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته، تمامی توان و ظرفیت، واحدهای بهداشت محیط استان برای بهبود وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به کار گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی لازم خواهد شد و شهروندان میتوانند، هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تماس 190 اطلاع دهند تا به آن رسیدگی شود.
http://tamadonlor.ir/fa/News/20360/نظارت-و-بازرسی-از-مراکز-تهیه-و-توزیع-مواد-غذایی-در-استان-لرستان-تشدید-میشود