به گزارش تمدن لر، دکتر مریم کوشکی با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان و همچنین تشدید نظارت و بازرسی بهداشت محیطی از کلیه مراکز تهیه، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی تعداد 230 بازرس بهداشت محیط در قالب 24 تیم بازرسی و نظارتی در سراسر استان فعالیت خواهند داشت.
وی افزود: این نظارت و بازرسی علاوه بر مراکز تهیه، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی، از اماکن عمومی، هتلها و مسافرخانهها، مراکز و اماکن مجتمعهای بین راهی، تفرجگاهها، محل اسکان مسافرین نوروزی، پایانههای مسافربری و سامانههای آبرسانی شهری و روستایی انجام خواهد شد.
معاون بهداشت دانشگاه گفت: این بازرسیها از 15 اسفند 1402 لغایت 25 فروردین 1403 به مدت 40 شبانه روز در قالب گشتهای بازرسی اختصاصی و مشترک با سایر ادارات مرتبط صورت خواهد گرفت.
دکتر کوشکی عنوان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و داشتن شکایت در این زمینه سامانه 190 به صورت شبانه روزی پاسخگوی شکایات مسافران نوروزی و همشهریان گرامی میباشد.
http://tamadonlor.ir/fa/News/23279/فعالیت-تیمهای-بازرسی-و-نظارتی-در-برنامه-سلامت-نوروزی-و-ماه-مبارک-رمضان