به گزارش تمدن لر، مریم کوشکی امروز یکشنبه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: 177 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف استان در قالب طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان پلمب شد.
وی بیان کرد: واحدهای بهداشت محیط شبکههای بهداشت و درمان لرستان در برنامه سلامت نوروزی و رمضان، 43 هزار و 843 بازدید نظارتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی این استان انجام دادند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه 891 متصدی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند، اظهار داشت: همچنین در این راستا بیش از 34 تن مواد غذایی فاسد و تاریخگذشته جمعآوری و معدوم شده است.
کوشکی با اشاره به اینکه 59 هزار و 233 مورد بازرسی سنجش عوامل محیطی مؤثر بر سلامت با استفاده از تجهیزات پرتابل در استان انجام شده است، ادامه داد: 305 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی در سطح عرضه، انجام و به آزمایشگاه ارسال همچنین 597 مورد رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه تخلفات بهداشتی انجام شد.
وی با اشاره به اینکه 47 هزار و 994 مورد آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی استان نیز کلرسنجی شده است، ادامه داد: همچنین هزار و 893 مورد نمونهبرداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی در سطح استان صورتگرفته است.
http://tamadonlor.ir/fa/News/23381/177-مرکز-متخلف-تهیه-و-توزیع-مواد-غذایی-در-لرستان-پلمب-شد