به گزارش تمدن لر، سید عماد شاهرخی در حاشیه بازدید از باغات زرد آلو شهرستان دورود اظهار کرد: سطح باغات زردآلو در استان 3 هزار و 600 هکتار است که عمده آن در شهرستان دورود متمرکز است.
وی با اشاره به اینکه میزان برداشت زردآلو استان 15 تن در هکتار است، گفت: میانگین برداشت زردآلو از باغات استان 3 برابر میانگین کشوری است.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان کیفیت زردآلو استان به ویژه شهرستان دورود به دلیل آب و خاک مناسب بسیار بالا است و میتوان گفت یکی از محصولات بازار پسند است.
شاهرخی با بیان اینکه یکی از اولویتهای ما توسعه صنایع تبدیلی و غذایی است، گفت: در همین راستا یک سردخانه 5 هزار تنی در شهرستان دورود در حال ساخت است که بیش از 70 در صد پیشرفت فیزیکی دارد، همچنین 5 صنایع تبدیلی مشاغل خانگی با ظرفیت 100 تن در سال ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه ساخت یک واحد صنایع غذایی فرآوری در شهرستان شروع شده است، افزود: با تکمیل واحدهای تبدیلی و فرآوری در حال ساخت علاوه بر تکمیل زنجیره ارزش محصولات باغی اشتغال و درآمدزایی در این حوزه افزایش پیدا میکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تشکیل شرکت تعاونی باغداران شهرستان دورود هم توضیح داد: شرکت تعاونی باغداران علاوه بر تامین سبد باغداران شهرستان میتواند سبد دیگر شهرستانها را هم تامین کند.
شاهرخی هدف از تشکیل شرکت تعاونی را بازاریابی محصولات باغبانی و عرضه آنها بدون واسطه است که قطعا درآمدزایی خوبی را به دنبال خواهد داشت.