هیئت‌های مذهبی از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی خودداری کنند
سه شنبه 19 تير 1403 - 17:18:59

به گزارش تمدن لر، مصطفی زبردست گفت: با توجه به فصل گرم سال و احتمال شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام، مردم نذورات قربانی خود را در کشتارگاه‌های دام تحت نظارت ناظران شرعی و بهداشتی کشتار کنند.

 وی افزود: کشتار دام خارج از کشتارگاه، رهاسازی خون و پسماند کشتار و تجمع حشرات در معابر را به همراه دارد که احتمال شیوع بیماری‌های قابل انتقال را افزایش می دهد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان اظهارداشت: گوشت دام ذبح‌شده باید حداقل 24 ساعت و جگر و سایر امعا و احشای دام باید پس از 48 ساعت نگهداری در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.

زبردست با بیان اینکه باید از مصرف گوشت و جگر به‌صورت خام یا نیم‌پز خودداری کرد، افزود: افراد باید هنگام خرد کردن گوشت و سایر امعا و احشای دام مثل جگر از دستکش استفاده کنند.

به گفته زبردست با هماهنگی‌های انجام شده، حتی در ایام تاسوعا و عاشورا کشتارگاه‌های دام استان باز است و ذبح نذورات مردمی با نظارت‌های شرعی و بهداشتی انجام می‌شود.


http://tamadonlor.ir/fa/News/23755/هیئت‌های-مذهبی-از-ذبح-دام-خارج-از-چرخه-نظارت-بهداشتی-خودداری-کنند
بستن   چاپ