به گزارش تمدن لر، مصطفی زبر دست در این رابطه گفت: در هفته اول مردادماه جاری یک هزار و 300 فقره بازرسی از مراکز عرضه مواد خام دامی صورت گرفت و در نتیجه بیش از6 و نیم تن ماده فاسد معدوم سازی شد.
وی با بیان اینکه در این مدت چندین پرونده تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارسال شده است اظهار داشت: نظارتهای بهداشتی در مراکز تولید، بستهبندی و عرضه به صورت مداوم و روزانه در 2 نوبت کاری انجام میشود.
زبردست ادامه داد: بازرسان بهداشتی و نظارتی در قالب تیم های گشت روزانه، نسبت به بازرسی مراکز عرضه مواد خام دامی، رستوران ها و فروشگاه های زنجیرهای استان اقدام می کنند.