به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، مهندس احمد قاضی مدیرعامل شرکت اطمینان آرد الیگودرز در حاشیه چهارمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی لرستان اظهارداشت: در راستای اجرای مصوبه کمیسیون اصل 90 مجلس، مبنی بر توسعه استفاده از آرد کامل در صنف نانوایی و همچنین اقتصادی کردن تولید آرد کامل و پخت نان کامل پیگیری های لازم انجام شد.وی به فواید و مزایای آرد کامل اشاره کرد و افزود: این آرد سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین B6، ویتامین E، ویتامین A، نیاسین، منیزیم، منگنز، آهن، روی، کلسیم، فسفر، پتاسیم ، سدیم ، کروم ، امگا 3، امگا 6 و اسید فولیک می باشد.مدیرعامل شرکت آرد اطمینان الیگودرز اضافه کرد: نانی که با آرد کامل پخته می شود می تواند از بیماری هایی مانند : فشارخون، چربی خون، بیماری های قلبی و عروقی، سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند. زیرا این نان تمام املاح و مواد مورد نیاز بدن را در حد اعتدال دارا می باشد و باعث می شود تا بدن عملکرد مناسبی داشته باشد. بو، طعم و ماندگاری بهتر و طولانی تری را به نان می بخشد و بر کاهش وزن ، عملکرد دستگاه گوارش و تحریک روده ها تاثیرگذار می باشد.مهندس قاضی بیان کرد: در حال حاضر 7 نانوایی نان کامل را تولید میکنند و به زودی با پیگیریهای سرپرست اداره غله و خدمات بازرگانی لرستان و همکاری شرکت آرد اطمینان الیگودرز 20 نانوایی پخت آرد کامل راه اندازی می شود.گفتنی است ، شرکت آرد اطمینان الیگودرز در این نمایشگاه حضور فعالی داشت ضمن بازدید مهندس ابراهیمی معاون اقتصادی استاندار ، فرماندار خرم آباد و دیگر مسئولین از غرفه این شرکت حضور و استقبال مردم در این نمایشگاه چشم گیر بود.