مدیرعامل شرکت آبفا لرستان از پیشرفت 70درصدی پروژه های خسارت دیده از سیل در این استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، حمیدرضا کرموند امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: بالغ بر 101 میلیارد تومان اعتبار جبران خسارت های ناشی از سیل به حوزه آب و فاضلاب شهری لرستان اختصاص یافته که حدود 60 درصد این مبلغ یعنی 60 میلیارد تومان تاکنون تخصیص داده شده است.
وی ادامه داد: این تخصیص باعث پیشرفت مناسب در پروژه های استان در حوزه سیل شده و تاکنون شاهد هزینه کرد تمام این مبلغ هستیم.
مدیرعامل شرکت آبفا لرستان عنوان کرد: اکنون پروژه های سیل لرستان بالغ بر 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به همین دلیل شرایط برای اختصاص 40 درصد باقی مانده اعتبار با حمایت و پیگیری استاندار لرستان مهیا شده و شاهد تحقق این امر هستیم.
کرموند اظهار داشت: پروژه های آبرسانی در شهرهای پلدختر و معمولان به خوبی در حال پیشروی هستند و امیدواریم در چند ماه آینده شاهد بهرهبرداری از این طرح ها باشیم.
http://tamadonlor.ir/fa/News/5459/پیشرفت-70درصدی-پروژه-های-خسارت-دیده-از-سیل-لرستان