یکی از تحولات جدید در کشور ، ایجاد و فعالیت رسانه ها در زمینه های مختلف می باشد، تعدد رسانه ها در کشور معیاری برای توسعه و دموکراسی به شمار می آید.
رسانه ها در روند انتخابات نقش بسزایی دارا می باشند، تا زمانی که رسانه ها و مطبوعات رسالت خود را حفظ و ارزش های دموکراتیک را در جامعه نهادینه کنند، نقش خود را در پروسه انتخابات انجام داده اند.
در واقع، رسانه ها جایگاه ویژه ای را در جامعه کنونی به خود اختصاص داده اند و تصور جامعه معاصر، بدون رسانه های گوناگون بسیار دشوار می باشد. با توجه به حضور گسترده رسانه های مدرن باید اذعان داشت که این واسطه ها تاثیر عظیمی بر حوزه های مختلف زندگی بشر می گذارد.
رسانه ها و مطبوعات تلاش می کنند که مردم به صورت همه جانبه در انتخابات شرکت کنند. انتخاب فرد اصلح، عالم، اندیشمند، سیاستمدار و متعهد که هدف مردم نیز همین می باشد از طریق رسانه ها صورت می گیرد. اطلاع رسانی دقیق و شفاف از فرآیند انتخابات، تبیین اهداف و ثمرات شرکت در انتخابات از تدابیر رسانه ملی ومطبوعات می باشد.
باید رسانه ها به مردم در شناخت نامزدها کمک کنند و براساس این شناخت تصمیم نهایی را اتخاذ نمایند. همچنین با تبلیغ نامزدها و گروه های سیاسی می توانند باعث آشنایی مردم از دیدگاه سیاسی و اجتماعی نامزدها گردند که این آگاهی منجر به انتخاب فرد اصلح و شایسته برای جامعه می شود.
در سال های گذشته آفت قوم گرایی همدوش و شاید چند قدم جلوتر از سایر محرومیتها، توسعه استان لرستان را به چالش کشیده است و این آفت همواره در زمان انتخابات بیشتر خود نمایی میکند.
از این رو مطبوعات محلی لرستان نقش و جایگاهی رفیع در تنویر افکار عمومی و افزایش سطح معلومات و آگاهیهای جامعه در زمان انتخابات دارند ، لذا استقبال عمومی مردم بیشتر به سمت مطبوعات محلی برای شناخت از نمایندگان است.
در پایان امیدوارم رسانه های استان که در حوزه اطلاع سانی و آگاه سازی جامعه زبان زد در کشور می باشند با ایجاد شور و هیجان در بین اقشار مختلف مردم جهت حضو ربا شکوه مردم در انتخابات پیش رو رسالت خود را انجام دهند.
یادداشت : هادی کردعلیوند/ مدیرمسئول پایگاه خبری تمدن لر