به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، صبح امروزدوم تیرماه حجت الاسلام و المسلمین سعید مهدوی امین مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان درنشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت سالروز تأسیس تبلیغات اسلامی برگزار شد،اظهارداشت: اول تیرماه سالروز تأسیس تبلیغات اسلامی به فرمان رهبر بود تا آنچه دستاورد حوزههای علمیه است را ترویج کند.
وی با بیان اینکه اساس کار تبلیغات در بدو تأسیس اعزام مبلغ بود، ادامه داد: طی سالیان بعد آرام آرام بخشها و قسمتهایی به سازمان اضافه شد ولی در مجموع کار تبلیغات، تبلیغ اسلام است و باید در این مسیر از روشها و عقد از روشها و ابزارهای گوناگونی استفاده کرد.
مهدوی امین یادآور شد: تبلیغات اسلامی یک قرارگاه فرهنگی جهت رصد کردن است تا بتواند آنچه در جامعه اتفاق میافتد را به واقع پاسخگو باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با تأکید بر اینکه به نظر میرسد بحث تبلیغات دینی نیازمند تحول است، افزود: امروز گام دوم تبلیغ بهعنوان تحول در تبلیغ نامگذاری شده و امسال برنامههای خاصی در سالروز تأسیس تبلیغات اسلامی برگزار میشود.
وی با یادآوری اینکه کنگره ملی تبلیغ در سال 1400 در همین روز و در راستای تحول در تبلیغات دینی برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: طرح این کنگره به مقام معظم رهبری تحویل داده شده و این برنامه از اول تیر امسال با برگزاری همایشهای استانی رقم خورد. این طرح سال آینده در 31 استان برگزار میشود و هستههای پانزدهگانه جلسات و کمیسیونهایی در این خصوص تشکیل خواهند داد.
وی بیان کرد: مردمی کردن تبلیغ یکی از برنامههای ماست و باید تمام مردم در این راستا اعم از تشکلها، امامان جماعت محلههای مختلف و روستاها، فعالان هیئتهای مذهبی، فرهنگی و رسانهای در این راستا ایفای نقش کنند.
مهدوی امین با بیان اینکه هر مدرسه و هر مسجد یک ظرفیت تبلیغی است، تصریح کرد: روز گذشته همایش استانی گام دوم تبلیغ با حضور اصناف پانزدهگانه برگزار شد و محورهای آن موضوعاتی از جمله تبلیغ اسلام ناب محمدی، مردم سازی تبلیغ، الگوی تحول تبلیغ و الگوی حکمرانی فرهنگی انقلاب اسلامی بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با یادآوری اینکه باید به این نتیجه برسیم که در بحث توسعه فرهنگ اولویت دارد، اضافه کرد: ما به دنبال این هستیم که فرهنگ از شلختگی و موازیکاری بیرون آید. فضای تبلیغی و فرهنگی کشور شلخته بوده و کار موازی زیاد میشود و هرکسی میخواهد هر چیز را به سمت خود بکشد و کار جمعی کردن جا نیفتاده است. اگر بتوانیم فرهنگ اسلامی ایرانی را جا بیندازیم فضا، فضای توهین و اهانت نمیشود.
وی به اجرای طرح امام محله در 29 محله در لرستان اشاره کرد و گفت: در این طرح امام محله باید اوضاع اقتصادی سیاسی و اجتماعی خود را شناسایی کرده و از ظرفیتهای محله باخبر باشد تا بهعنوان امام، جلودار پیشرو و کنشگر وارد جریان شود.
مهدوی امین خاطرنشان کرد: همچنین در روستاها بحث امام روستا را در 19 پایگاه اجرایی خواهیم کرد و در 20 پایگاه مهم طرح امام فرهنگی اجتماعی را داریم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به حضور فعال جامعه دینی در اتفاقات سالهای اخیر از جمله وقوع سیل زلزله و غیره افزود: بروز بیماری کرونا در جامعه دینی تحولاتی ایجاد شد و تمام اماکن دینی ما دچار تغییر شدند و هر اجتماعی تعطیل شد و خدا را شکر حوزه دین در این خصوص خوش درخشید و نشان دادیم هیچ تعارضی بین دین و علم وجود ندارد و هیچکدام از گروهها و اصناف بهاندازه روحانیون و حوزه دین تعطیل نشدند.
وی تصریح کرد: با تعطیلی حوزههای دینی نشان دادیم که اماکن دیدنی فقط یک کارکرد ندارند و در این ایام مسجدها محل تولید ماسک و مواد ضدعفونیکننده شدند.
مهدوی امین گفت: با این کارها نشان دادیم که حوزه دینی میتواند به بحث مسائل اجتماعی ورود پیدا کند و اینها چراغکار ما در آینده خواهد بود که کارهای فرهنگی ما باید پیوست اجتماعی داشته باشد.
مهدوی امین گفت: مبلغ باید مصلح اجتماعی باشد و تبلیغات و کار فرهنگی او یک برنامه اجتماعی را نشانه بگیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: اولین استانی هستیم که با بروز بیماری کووید 19 و تلفات ناشی از آن حتی یک جسد بدون تجهیز دفن نشد.