مدیرکل دامپزشکی استان لرستان در نشست خبری مطرح کرد:
شرایط کشتارگاه شهرداری دورود نامناسب است
شنبه 12 مهر 1399 - 22:28:18

مدیرکل دامپزشکی استان لرستان گفت: بزرگترین مشکل در بحث بهداشت کشتارگاه‌های دام، مربوط به کشتارگاه‌هایی است که متولی آنها شهرداری‌ها هستند ، که شرایط کشتارگاه شهرداری دورود نامناسب است.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، مصطفی زبردست روز شنبه 12 مهر ، در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته دامپزشکی برگزارشد، اظهار داشت: در حال حاضر لرستان وضعیت مناسبی در خصوص بیماری تب مالت بعنوان یک بیماری مشترک بین انسان و دام نسبت به متوسط کشوری ندارد، در این راستا اقداماتی جهت کنترل و واکسناسیون دام های استان انجام شده  و مناطق و روستاهای پرخطر استان شناسایی و ضدعفونی واکسناسیون دام ها انجام شده است.

وی ادامه داد: با هماهنگی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، روستاهای پرخطر و افراد پر خطر در حوزه بیماری «تب مالت» را شناسایی و در اولویت مبارزه با بیماری، واکسیناسیون دام، عملیات ضد عفونی و… قرار داده‌ایم، که در سپیددشت 32 روستا را در یک طرح سه روزه تحت پوشش خدمات واکسیناسیون و ضدعفونی قرار دادیم، و حدود هفت هزار و 100 راس دام سبک و 2 هزار راس گاو  و 700 راس گوساله بر علیه بیماری تب مالت واکسینه شدند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان اضافه کرد: 200 لیتر ترکیبات ضدعفونی برای ضدعفونی جاگاه دام و اماکن مسکونی در اختیار دامداران قرار گرفته است.

زبردست به اجرای طرح واکسناسیون طیور بومی بر علیه بیمار نیوکاسل اشاره کرد و گفت: در این طرح 670 هزار قطعه طیور بر علیه نیوکاسل واکسینه شدند و این طرح همچنان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: اکنون 750 واحد تولید مرغ گوشتی، مرغ مادر و مرغ تخم گذار در استان وجود دارد که خوشبختانه تاکنون در سال جاری هیچ گزارشی از مبنی بر تلفات بر اثربیماری آنفلوانزا در این واحدها گزارش نشده است.

مدیرکل دامپزشکی لرستان بیان داشت : ویروس کرونا،  بیماری  مشترک بین انسان و دام های اهلی نیست و تاکنون در هیچ جای دنیا گزارشی بر مبنای ابتلای دام های اهلی به این بیماری تایید و گزارش نشده است.

زبردست پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کشتارگاه‌های دام شهرهای ازنا، دورود، الیگودرز، بروجرد، پلدختر و چگنی در تملک شهرداری‌ها است، گفت: کشتارگاه‌های دام شهرهای الشتر، نورآباد، خرم آباد و کوهدشت متعلق به بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه بزرگترین مشکل در بحث بهداشت کشتارگاه‌های دام، مربوط به کشتارگاه‌هایی است که متولی آنها شهرداری‌ها هستند، تصریح کرد: به ویژه در کشتارگاه شهرداری دورود، شرایط نامناسب است و این وضعیت را نمی‌طلبیم

مدیرکل دامپزشکی لرستان به تعداد کشتارگاه های استان اشاره کردا و افزود: هم اکنون 10 کشتارگاه دام و 11 کشتارگاه طیور در استان وجود دارد که به طور متوسط روزانه  180 راس دام سنگین ، 850 راس دام سبک و 110 تن مرغ در استان کشتار می شود.



http://tamadonlor.ir/fa/News/6972/شرایط-کشتارگاه-شهرداری-دورود-نامناسب-است
بستن   چاپ