دویست و شصت و هفتمین شماره فصلنامه ارتباطات با موضوع مسئولیت اجتماعی، در فصل پاییز منتشر شد. در این شماره، همچنین معرفی هیئتمدیره جدید شرکت مخابرات ایران و معرفی مدیرعامل جدید نیز بهعنوان سرفصل رویداد مهم مخابراتی آمده است.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، مدیرمسئول در این شماره مجله، حیات اقتصادی و لزوم مسئولیت اجتماعی را موضوع سرمقاله خود انتخاب کرده و از آن به عنوان جزئی ثابت از پارادایم غالب در حوزه مدیریت شرکتها دانست. در بخشی از این سرمقاله آمده است: «امروز دیگر شرکتها فقط در برابر سهامداران و مدیران ارشد شرکت مسئول نیستند و همانطور که برای سودآوری کمی سازمان وقت میگذارند باید با شناخت ذینفعان جدید، خواستگاه انتظارات واقعی آنها را شناسایی و در جهت رفع آنها اقدام کنند.»
مدیرمسئول همچنین در این سرمقاله از مسئولیت اجتماعی بهعنوان سرمایه اجتماعی یاد میکند که کارمندان و خدمتگزاران در شرکت و همچنین مشتریان هر شرکتی را در سبد مسئولیت اجتماعی قرار داده است.
در این سرمقاله همچنین تأکید میشود که شرکتها باید برنامهای هدفمند در حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی داشته باشند، مدیریت منابع انسانی را اصل بدانند و با شناسایی توانمندیهای انسانی، فرصتی برابر برای رشد فردی، اجتماعی و بهبود معاش فراهم کنند. همچنین با اتخاذ استراتژیهای کارآمد و عملکرد مناسب در مواقع نیاز، تمامی ذینفعان به پیادهسازی هرچه بیشتر این موضوع مهم و تداوم آن در سازمان کمک شایانی میکنند و شرکت مخابرات ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
در بخش گزارشها، عناوینی چون: «با استراتژی مای جمعی، روابط عمومی به خلق ارزشهای بزرگتر میاندیشد»، «چگونه CSR باعث افزایش شهرت برند میشود»، «دریافت تندیس برند محبوب ایرانی، نقطه عطفی در کارنامه CSR مخابرات»، «برندهای مسئول بانفوذ بر قلبهای مشتریان حاکمیت میکنند»، «هیئت مدیره جدید شرکت مخابرات ایران معرفی شد» و «خدمات غیرحضوری و پایداری ارتباطات برای کاهش شیوع کرونا» منتشر شد.
در بخش گزارش بورس نیز، گزارشی با عنوان «درآمدزایی 18 هزارمیلیارد ریالی اخابر در سه ماه» منتشر شد.
«دورکاری و ضرورت حفظ فرهنگ سازمانی در خارج از محل کار» عنوان مطلبی ست که در بخش فرهنگ و سازمان این شماره فصلنامه، منتشر شد. در این بخش همچنین معرفی دو کتاب با عناوین «هوش مصنوعی مبنا و اساس» و «از خویش به فراخویشتن»، برای خوانندگان و علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی، معرفی شد.
بخش دانش تحول این شماره فصلنامه نیز، حاوی موضوعاتی چون: «هوش مصنوعی در دوره همهگیری ویروس کرونا»، «کرونا و سودی که عاید کنسرنهای اینترنتی شد» و «مقابله هوش مصنوعی با سختترین مشکلات جهان» میباشد. در بخش جهان نما، «حکمرانی الکترونیک در تحولات آینده ایران»، «مخابرات، الزام توسعه زیرساخت برای شهر هوشمند»، «پلتفرم و آینده جهان» و «رشد و جهانی شدن بنگاههای کوچک و متوسط» منتشر شد.
بخش مقاله این شماره فصلنامه ، موضوع«اینترنت اشیا در شهر هوشمند» به قلم علیرضا ضمیریان و رضا داوری رودبره، نگاشته شده است.
" فصلنامه ارتباطات شماره 267 "را در قسمت زیر دریافت کنید
http://tamadonlor.ir/fa/News/8277/فصلنامه-ارتباطات-شماره-267،-با-موضوع-«مسئولیت-اجتماعی»-منتشر-شد