بزرگنمایی:
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: برای این پروژه ها ۶۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که از محل اعتبارات استانی، ملی و سیل تامین و در یک بازه زمانی سه ماهه به بهره برداری می رسند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: برای این پروژه ها 60 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که از محل اعتبارات استانی، ملی و سیل تامین و در یک بازه زمانی سه ماهه به بهره برداری می رسند.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از ایرنا، علیرضا کاکاوند عصر چهارشنبه در آیین عملیات اجرایی و کلنگ زنی 111 پروژه زیرساختی خسارت دیده از سیل لرستان در محل پل کاکارضا، با اشاره به وجود 2 هزار و 896 روستا در لرستان و بهره مندی 97 درصد از جمعیت این روستاها از آب شرب بهداشتی، اظهار داشت: در سیل اخیر که شامل 2 مرحله بود 964 روستا و 40 درصد جمعیت روستایی استان از نظر آب شرب دچار مشکل شدند که در فاصله زمانی کمتر از دو هفته کل روستاها به صورت موقت رفع مشکل شدند.
وی با بیان اینکه سیل 262 میلیارد تومانی به زیرساخت های آب و فاضلاب روستایی خسارت زد، بیان کرد: 20 میلیارد تومان اعتبار سیل به آبفار لرستان پرداخت شده که بسیار ناچیز است البته کل رقمی که به آب و فاضلاب روستایی کشور داده شده 90 میلیارد تومان بود که یک چهارم آن را به لرستان داده اند و این حاصل پیگیری های استاندار بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان، ادامه داد: این رقم از محل اعتبارات استانی، ملی و سیل تامین شده و در دو هفته آینده اولین افتتاح را خواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان نیز با اشاره به وجود 16 هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و 642 هزار مشترک پراکنده در لرستان و مسئولیت سنگین شرکت توزیع برق لرستان، اظهار داشت: در سیل اخیر 119 میلیارد تومان خسارت داشتیم و 1145 روستا در استان نیز بواسطه سیل بی برق شدند که در همان چهار هفته اول برق همه این روستاها وصل شد.
وی با اشاره به انجام 36 پروژه در استان، افزود: انجام این پروژه ها ظرف چهار هفته در کشور رکورد بی نظیری بود که با مبلغ 18 میلیارد تومان اعتبار انجام شد.
خودنیا اضافه کرد: علاوه بر اعتبارات پرداخت شده، میزان 21 میلیارد تومان هم از شرکت توانیر گرفتیم که تعداد هشت پروژه با آن تعریف شد و دو ماه است که آغاز شده اند و با این اعتبار سهم شرکت توزیع برق به 97.5 میلیارد تومان می رسد.
وی با اشاره به آغاز 26 پروژه در استان، ادامه داد: با انجام این پروژه ها، تقریبا 50 درصد نقاط بحرانی شبکه 16 هزار کیلومتری استان اصلاح و بهینه سازی می شود و مقداری از آن نیز صرف تجهیزات حفاظتی و مانوری و روشنایی معابر مناطق سیلزده استان می شود.