بزرگنمایی:
در آئینی از ۲۰۰ دانشآموخته برتر دانشگاه علمی کاربردی لرستان تجلیل شد.
در آئینی از 200 دانشآموخته برتر دانشگاه علمی کاربردی لرستان تجلیل شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، در مراسمی با حضور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی و برخی از مسئولان استانی از 200 دانشآموختهی برتر این دانشگاه تجلیل شد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان اینکه امروز تولد مهارت و بالندگی را در این مراسم داریم، عنوان کرد: انتظار این است که هر کدام از دانش آموختگان این دانشگاه منشا اثر باشند.
سید احمدرضا پیشبین پیش بین با تاکید بر اینکه تعداد دانشجویان از پنج میلیون نفر به سه میلیون و 200 هزار نفر رسیده اند، عنوان کرد: این امر در دانشگاههای سطح یک نیز وجود دارد و در آنها صندلی های خالی وجود دارد.
وی ادامه داد: علیرغم این مسئله، همکاران ما در لرستان در پذیرش دانشجو 30 درصد افزایش داشته اند، افزود: 27 مرکز آموزشی استان به 19 مرکز آموزشی تبدیل شده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه برای ایجاد اشتغال دانش آموختگان بستری فراهم شده بطوریکه دانشگاه علمی کاربردی 50 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می کند و 50 میلیون تومان نیز از طریق معاونت ریاست جمهوری برای آنها تامین می کنیم.
وی گفت: معدل ورودی های ما امسال تقریبا دو نمره افزایش پیدا کرده و الان بالای 15.5 است، میانگین سن ورودی های ما چهار سال جوان تر شده است، میزان کسانی که شاغل هستند کاهش پیدا کرده و جوانان وارد دانشگاه می شوند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان هم در سخنانی با بیان اینکه در حال حاضر هشت هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: تا سال گذشته روند پذیرش دانشجو سیر نزولی پیدا کرده بود که خوشبختانه با سیاست هایی که دانشگاه در سطح کشور و استان در دستور کار قرار داد، این روند متوقف شد و رو به افزایش است.
فرحبخش تصریح کرد: آمارها نشان می دهد که این دانشگاه توفیقات زیادی در امر اشتغالزایی داشته است، بیان داشت: رسالت و وظیفه فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی توسعه کشور است، کسانی که فارغ التحصیل می شوند باید به گردش چرخ های اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و مدیریتی کشور کمک کنند.
بنابر این گزارش، در این مراسم از 200 دانش آموخته دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان تجلیل به عمل آمد، از این دانشگاه نیز 30 هزار دانشجو تا کنون فارغ التحصیل شده است.
در این مراسم، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه خیلی از رشته های دانشگاهها بازار کار ندارند، عنوان کرد: افراد با این نگاه وارد دانشگاه می شوند که در جایی تحصیلات آنها مورد خدمت واقع شود و تاثیر گذار باشد یا اینکه فرد برای خود شغلی ایجاد کند و برای زندگی و ادامه تحصیل او شرایطی فراهم شود.
ثمینی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در سال های گذشته دانشگاه علمی کاربردی در این مسیر قرار گرفته است و کسانی که از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند علاوه بر اینکه مراحل علمی را پشت سر می گذارند، مهارت های مورد نیز را همزمان دریافت می کنند، افزود: این امر خیلی ارزشمند است و در پیشرفت کار، اشتغالزایی، کارآفرینی و ... تاثیر گذار است.
وی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه محیط علمی را تجربه کرده اند و سایر آیتم های مورد نیاز ارتباط با جامعه را دریافت می کنند، تصریح کرد: این امر در توسعه جامعه بسیار تاثیر گذار است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، تصریح کرد: امیدواریم رشته هایی که مورد نیاز در استان هستند برای توسعه و پیشرفت مورد توجه قرار گیرند.
ثمینی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های لرستان در حوزه های مختلف، عنوان کرد: برخی رشته های مورد نیاز از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان احیا شده و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.