آخرین مطالب

رئیس سازمان صمت لرستان مطرح کرد:

1288 واحد صنعتی در لرستان وجود دارد/ از این تعداد 10درصد صنایع بزرگ می باشد اقتصادی

1288 واحد صنعتی در لرستان وجود دارد/ از این تعداد 10درصد صنایع بزرگ می باشد

  بزرگنمایی:
رئیس سازمان صمت لرستان با بیان اینکه در استان حدود ۱۲۸۸ واحد صنعتی وجود دارد گفت:۹۰ درصد صنایع خرد و متوسط و ۱۰ درصد صنایع بزرگ در لرستان وجود دارند.

رئیس سازمان صمت لرستان با بیان اینکه در استان حدود 1288 واحد صنعتی وجود دارد گفت:90 درصد صنایع خرد و متوسط و 10 درصد صنایع بزرگ در لرستان وجود دارند.

به گزارش تمدن لر، بهمن جعفری  در دومین جلسه مشترک بین سازمان صمت و دانشگاه فنی و حرفه‌ای لرستان که به منظور پیگیری تفاهم نامه منعقد شده بین دو دستگاه برگزار شد، اظهار کرد: امروز حضور ما در این جلسه به منظور پیگیری تفاهم نامه فی مابین صمت و دانشگاه فنی حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: ایجاد ارتباط بین صنعت و جامعه علمی کشور مطمئناً دارای پیامدهای مثبتی هم برای صنعت و هم برای دانشگاه خواهد بود.

جعفری گفت: دانشگاه به لحاظ اینکه علمش مسئله محور و عملیاتی باشد نیاز به ارتباط با صنعت دارد و از طرفی هم صنعت برای ارتقاء باید از علم و تخصص دانشگاه بهره‌مند شود.

وی افزود: در حال حاضر در وزارت صمت پروژه‌هایی در راستای پیمایش داده‌ها، اصلاح مجوزات و توازن سرمایه گذاری در دست اقدام است، از برنامه‌های وزارت صمت توازن سرمایه‌گذاری در مناطق مختلف کشور خصوصاً مناطق کمتر برخوردار از جمله لرستان است در موضوعات فعال سازی صنایع، معادن مقیاس کوچک و همچنین ارتقاء مدیریت بنگاه‌ها، پروژه‌هایی هستند که همکاری فی مابین صنعت و دانشگاه در آن احساس می‌شود.

رئیس سازمان صمت لرستان ادامه داد: در استان حدود 1288 واحد صنعتی وجود دارد که دارای پروانه بهره برداری هستند یک سوم این صنایع داخل شهرک‌های صنعتی و مابقی خارج از آن مشغول به فعالیت‌اند، 90 درصد صنایع خرد و متوسط و 10 درصد صنایع بزرگ در لرستان وجود دارند، همچنین بالغ بر 20 واحد صنعتی استان دارای R&D هستند.

 جعفری گفت: تقاضا و اصرار ما از پارک علم و فناوری ارتباط بیشتر و قوی‌تر بین صنعت و دانشگاه است؛ هدف ما این است بعد از انعقاد تفاهم نامه‌ها شاهد خروجی‌های مثبت و عملیاتی بین صنعت و دانشگاه باشیم و فقط در مرحله حرف باقی نماند.

وی افزود: با توجه به اینکه در استان، واحدهای صنعتی راکد و نیمه تعطیل وجود دارند ما خواهان ارتباط بیشتر و مستمر بین پارک علم و فناوری و صنعت استان هستیم تا صاحبان صنایع از فرصت‌های مطالعاتی استفاده کنند.

رئیس صمت لرستان افزود: یکی از سیاست‌های اثرگذار بین صنعت و دانشگاه ایجاد شرکت‌های زایشی به عنوان یک روش ورود دانش به صنعت است که منجر به کارآموزی و مهارت آموزی صنعتگران می‌شود.

جعفری گفت: در لرستان صنایع قوی و خوبی همچون شرکت نساجی بروجرد، شرکت ماشین‌سازی لرستان، شرکت شیر پگاه و شرکت سیمان از مجموعه‌های بزرگ و رو به رشد هستند که با مرتفع شدن برخی مشکلات و موانع تولید علاوه بر تأمین نیاز داخلی می‌توانند محصولاتشان را صادر کنند.

وی افزود: سعی و تلاش ما اینست که از تمامی ظرفیت وزارت صمت استفاده کنیم که در بحث سازمان‌های توسعه‌ای که دارد که در بحث توسعه و نوسازی صنایع معدنی ایران، (ایمیدرو) از جمله هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی کشور است؛ ما توانستیم در سال جاری بالغ بر 1000 میلیارد تومان سرمایه گذاری این هلدینگ را جذب کنیم.

جعفری افزود: از جمله پروژه‌های در دست اقدام، پروژه آهک هیدراته صنعتی پلدختر، کاغذ از سنگ الیگودرز و ایجاد زیربناهای معادن است.

وی ادامه داد: در سنوات گذشته گفته شده؛ لرستان یک استان معدنی است ولی متأسفانه هنوز ژئوفیزیک هوایی انجام نگرفته است لذا از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی تقاضا کرده‌ایم یک شناسایی و مطالعه و پی‌جویی دقیق علاوه بر 17 نوع ماده معدنی که در 30 سال گذشته در لرستان شناسایی شده، صورت گیرد که این موضوع هم در استان و هم در شورای عالی معادن کشور مصوب شده است.

جعفری گفت: در حال حاضر 163 معدن با 17 نوع ماده معدنی در استان وجود دارد، همانطور که شاهد هستیم تنوع ماده معدنی در لرستان زیاد است که عمدتاً مواد معدنی غیر فلزی محسوب می‌شوند و اخیراً هم در الیگودرز پروانه اکتشاف یک معدن آهن و همچنین یک معدن سرب و روی صادر کرده‌ایم.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت لرستان تأکید کرد: در بخش‌های صنعتی و معدنی نیاز به کار گسترده و همکاری بین صنعت و دانشگاه احساس می‌شود و این همکاری باید به صورت عملیاتی اجرا شود تا منشاء اثرگذاری برای استان باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد

دکتر احمد بهاروندی مسئول سازماندهی شورای سفیران نهاد صلح و سازش در لرستان شد

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان