آخرین مطالب

افتتاح مرکز نیکوکاری نورامید در شرکت توزیع برق لرستان اجتماعی

افتتاح مرکز نیکوکاری نورامید در شرکت توزیع برق لرستان

  بزرگنمایی:
مرکز نیکوکاری نورامید شرکت توزیع نیروی برق لرستان افتتاح شد.

مرکز نیکوکاری نورامید شرکت توزیع نیروی برق لرستان افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، این مرکز نیکوکاری همزمان با افتتاح 40 مرکز نیکوکاری دیگر در سطح استان، چهارشنبه شب با حضور رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان و مدیر کل کمیته امداد استان و هیئت همراه و جمعی از مدیران ستادی و شهرستانی شرکت توزیع برق استان در محل ستاد شرکت در خرم آباد افتتاح شد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان در این آیین گفت: شرکت توزیع نیروی برق لرستان به واسطه مسوولیت اجتماعی خود در همه نقاط استان فعالیت داشته و با همت و تلاش شبانه روزی توانسته است 98 درصد از سطح استان را برقرسانی کند.

مهندس فریدون خودنیا افزود: برق رسانی روستایی در سطح استان از وضعیت مطلوبی برخوردار بوده و نیروهای این شرکت در سطح استان برای خدمات رسانی به هم استانی ها در تلاش هستند.

وی تصریح کرد: شرکت توزیع برق لرستان با حمایت های توانیر توانسته است طرح قبض سبز را با هدف حذف قبوض کاغذی در سطح استان اجرایی کند که از محل فواید این طرح و با همکاری کمیته امداد استان توانسته ایم حدود چهارهزار بسته لوازم التحریر را پس از تهیه در اختیار دانش اموزان کم بضاعت و استثنایی سطح استان قرار دهیم.

وی در ادامه با اشاره به برون سپاری برخی امور این شرکت اظهار داشت: در این خصوص نیز توانسته ایم اقدامات موثر و خوبی را اجرایی کنیم که در این راستا با حضور در محلات و کانون ها ی هدف می توانیم به خدمات رسانی بیشتری بپردازیم.

مهندس خودنیا، مرکز نیکوکاری نور امید را محلی برای انسجام بخشی کمک های مردمی و خدمات رسانی و کمک های نیروهای این شرکت دانست و افزود: امیدواریم با همکاری همه پرسنل و همفکری نیروهای خدوم کمیته امداد استان در راستای مسوولیت اجتماعی شرکت توزیع برق استان گام های موثری را برداریم.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) استان لرستان نیز در این آیین با اشاره به گستره خدمات رسانی مرکز نیکوکاری نورامید در 13 مدیریت برق در سطح استان گفت: با راه اندازی این مرکز 1600 نفر از پرسنل خدوم برق استان به خانواده نیکوکاری و حامیان امداد پیوسته اند.

محمدی فارسانی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در سال جاری 55 مرکز نیکوکاری در سطح استان راه اندازی می شود که ثمره ایجاد آن ایجاد شبکه گستره نیکوکاری و گسترش امور خیر در سطح استان است.

عضو هیات مدیره و رییس کمیته امداد امام خیمنی (ره) کشور نیز ضمن تقدیر از خدمات گسترده شرکت توزیع نیروی برق در سطح استان لرستان اظهار داشت: شرکت توزیع نیروی برق در سطح لرستان توانسته است خدمات شایانی را به مردم ارائه دهد.

سید مرتضی بختیاری افزود: امروز برق رسانی به مناطق مختلف کشور از امور با ارزش و با ثواب است که کارکنان این شرکت توانسته اند با حضور در نقاط مختلف استان، ضمن خدمات رسانی به مردم زمینه پاداش اخروی را فراهم کنند.

وی با اشاره به حدیثی از امام حسن مجتبی (ع) تصریح کرد: راه اندازی مرکز نیکوکاری نورامید در این شرکت زمینه حضور مستمر و فعال کارکنان این شرکت در کارهای عامه پسند را فراهم کرده تا در کنار وظیفه ذاتی شرکت توزیع برق در استان، مسوولیت اجتماعی این شرکت نیز تکمیل شود.

در پایان این آیین، ضمن افتتاح دفتر مرکز نیکوکاری نورامید در شرکت توزیع برق لرستان، با اهدای لوح تقدیر توسط آقای سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور به مهندس خودنیا مدیر عامل شرکت توزیع برق، آقای  مهدی حیدری زاد مدیر دفتر حراست شرکت  و آقای سعید دولتشاه سرپرست دفتر روابط عمومی شرکت  به پاس زحمات و تلاش های فراوانی که در زمینه افتتاح و بثمر نشستن این امر خدا پسندانه داشته اند قدردانی بعمل آمد؛ این مرکز به مدیریت مهدی حیدری زاد در محل ستاد شرکت توزیع برق استان لرستان به صورت رسمی آغاز بکار کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد

دکتر احمد بهاروندی مسئول سازماندهی شورای سفیران نهاد صلح و سازش در لرستان شد

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد