آخرین مطالب

تولید80 هزار تن گوشت مرغ در لرستان اجتماعی

تولید80 هزار تن گوشت مرغ در لرستان

  بزرگنمایی:
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۴۲.۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی طی سال گذشته در استان انجام و در مجموع ۸۰ هزار تن گوشت مرغ در این استان تولید شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: 42.8 میلیون قطعه جوجه‌ریزی طی سال گذشته در استان انجام و در مجموع 80 هزار تن گوشت مرغ در این استان تولید شده است.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، اسفندیار حسنی مقدم با اعلام این خبر به خبرنگاران افزود: 78 هزار تن از این میزان گوشت مرغ صنعتی بوده و با احتساب دیگر ماکیان 80 هزار تن تولید صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه جمعیت لرستان ٢.١ درصد کشور است اظهار داشت: با این وجود میزان تولید گوشت مرغ در این استان سه درصد مجموع تولیدی کشور و بر اساس سرانه مصرف 30 کیلوگرم به ازای هر شهروند لرستانی در سال حداکثر نیاز روزانه، 120 تا 140 تن است.

رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضای بازار در آستانه نوروز، میزان کشتار مرغ در نیمه دوم اسفند 240 تن در روز بود که در برخی روزهای پایانی سال تا 390 تن نیز افزایش یافت.

حسنی‌مقدم در خصوص برخی کمبودها و صف‌های خرید مرغ در لرستان تصریح کرد: به دلیل اختلاف قیمت محصول با دیگر استان‌های همجوار، نوعی جذابیت اقتصادی ایجاد شد و برخی افراد با مشاغل غیرمرتبط، مبادرت به خرید مرغ و فروش در خارج از لرستان کردند.

وی افزود: باتوجه به اینکه در شبکه توزیع مرغ دارای نواقصی هستیم جلسات هماهنگی بین تمام دستگاههای ذیربط ستاد تنظیم بازار با محوریت سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزار می شود و حل مشکل در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه نهاده مورد نیاز مرغداریها با ارز دولتی و به شکل کامل توسط سامانه بازارگاه در اختیار متقاضیان قرار گرفته است اضافه کرد: پیش‌بینی شده است برای ماه جاری به طور متوسط 180 تن در روز مرغ تولید و وارد کشتارگاه‌ها شود.

حسنی‌مقدم بر هوشمند کردن نحوه خروج مرغ از لرستان تاکید کرد و گفت: با تحقق این مهم، ضمن تسهیل دسترسی مردم به گوشت مرغ، بین 20 تا 30 درصد تولید مرغ مازاد بر نیاز استان به صورت هدفمند به استان های مجاور ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: وزن مرغ زنده استاندارد بین 1.8 تا 2.2 کیلوگرم و وزن کشتار شده بین 1.2 تا 1.4 کیلوگرم است و در مورد مرغ های با وزن بیش از٢.٥ کیلوگرم، درصد ضایعات و چربی های دورریختنی بیشتر است.

وی افزود: با افزایش دوره پرورش مرغ از 45 روز به بالاتر مصرف دان و هزینه‌های تولید نیز بیشتر می شود بنابراین فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد، یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی لرستان است.

حسنی‌مقدم با بیان اینکه مرغ طی 38 تا 45 روز به وزن استاندارد می‌رسد، گفت: با تحقق این موضوع، 20 درصد کاهش مصرف دان و افزایش بهره‌وری را برای مرغداران خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تخلف احتمالی تعداد کمی از مرغداران استان را انکار نمی‌کنیم تصریح کرد: جوجه ریزی توسط 760 مرغداری در استان انجام و فعالیت آنها در 2 سامانه بازارگاه توسط مدیریت طیور و سامانه قرنطینه توسط اداره‌کل دامپزشکی استان بررسی و راستی‌آزمایی می‌شود.

 



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد