بزرگنمایی:
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان گفت: در سه سال اخیر ۱۰۴ نقطه پرتصادف در استان شناسایی شده است که اصلاح ۲۲نقطه در دستور کار امسال قرار دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان اعلام کرد: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در نیمه خرداد ماه امسال پلهای شهید سلیمانی، پران پرویز و 25 پل بزرگ دیگر را به بهرهبرداری برسانیم.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان در نشست با اصحاب رسانه استان گفت: در سیلهای سال 98 بیش از 1000کیلومتر راه و 923 دستگاه پل و ابنیه فنی راه در استان لرستان تخریب شد که برآورد خسارات مالی آن بیش از 2800 میلیارد تومان بود و براساس اعتبارات ابلاغی سال 98، احداث 140 دستگاه پل و ابنیه فنی در دستور کار قرار گرفت که تاکنون 128 دستگاه پل به بهرهبرداری رسیده است.
وی با بیان اینکه از سیل 98 تاکنون 385کیلومتر روکش آسفالت و روکش حفاظتی چیپسیل در استان اجرا شده است، افزود: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در نیمه خرداد ماه امسال پلهای شهید سلیمانی، پران پرویز و 25 پل بزرگ دیگر را به بهرهبرداری برسانیم.
شرفی بازگشایی 870 راه روستایی مسدود و 13 پل بزرگ در 40 روز را به عنوان کارنامه درخشان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در لرستان عنوان نمود و گفت: در حالی که از مجموع 230 میلیارد تومان اعتبارات سال 98 تنها 150میلیارد تومان معادل 8درصد به استان تخصیص یافته است کارهای بزرگی با امکانات موجود صورت گرفته و همچنان پیگیر جذب اعتبارات و تکمیل پلهای نیمهتمام هستیم.
وی اظهار کرد: سیل 98 آزمون بزرگ سازمان راهداری در استان لرستان بود که با گسیل امکانات استان لرستان و 19 استان معین در کمترین زمان ممکن مسیر برای خدمترسانی به مناطق سیلزده هموار شد و جا دارد از توجه ویژه وزیر راه و شهرسازی، معاونان وزیر و روسای پیشین و فعلی سازمان راهداری، راهداران 19 استان معین و همکاران لرستان قدردانی نماییم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان از تعریض محور نورآباد _نهاوند خبر داد و گفت: با توجه به رویکرد سازمان راهداری در اولویتبندی توسعه مناطق کمتربرخوردار، طرح تعریض محور نورآباد-نهاوند در دستور کار است و بهزودی عملیاتی خواهد شد.
وی با اشاره به ایمنسازی محور ازنا-شازند به عنوان یکی از پرخطرترین محورهای استان گفت: فاز اول چهارخطه ازنا_شازند ایمنسازی شده و به محض تکمیل فازهای بعدی توسط راه و شهرسازی، عملیات ایمن سازی ادامه مییابد.
اصلاح 22 نقطه حادثه خیز استان در دستورکار امسال
شرفی با بیان اینکه یکی از اولویتهای سازمان راهداری ایمنسازی محورهای مواصلاتی است، اظهار داشت: در سه سال اخیر 104 نقطه پرتصادف در استان شناسایی شده است که اصلاح 22نقطه در دستور کار امسال قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: ساماندهی ورودی جنوبی شهر خرمآباد با اقدامات راهداری لرستان و بدون ورود هیچ دستگاه دیگری آغاز شد و به پایان رسید به طوری که در سال 97 حدود 9 کیلومتر از این محور ساماندهی و ایمنسازی شد و در حال حاضر ایجاد بلوار در ورودی جنوبی در حال اجراست و تلاش میشود ورودی جنوبی در شان مرکز استان ایجاد شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان از احداث و بهره برداری 5 باب راهدارخانه در شهرستان الیگودرز طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: همچنین ساخت 3 راهدارخانه در الشتر، پلدختر و کوهدشت در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به برخورد قاطع با متجاوزان به حریم راهها گفت: در سال های اخیر با کمک مقام قضایی و دادستان اقدامات خوبی در برخورد با متجاوزان به حریم راه صورت گرفته است اما نیاز است رسانه ها در صیانت از حریم راهها مردم را آگاه کنند.
شرفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح ابرار(اقدام برای راههای اولویتدار روستایی) گفت: در طرح ابرار1، از مجموع 60 کیلومتر سهمیه استان 57 کیلومتر اجرایی و در طرح ابرار 2 آمادگی اجرای 290 کیلومتر به سازمان راهداری اعلام شده است با توجه به استانی شدن اعتبارات راه روستایی، عملیات بهسازی و روکش آسفالت این محورها براساس اولویتبندی انجام میشود.