آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان
اجتماعی
بزرگنمایی:
فرمانده انتظامی استان از آغاز طرح نوروزی خبر داد و گفت: پویش ملی نه به تصادفات راهکاری برای کاهش تلفات جاده ای و حوادث رانندگی است.
به گزارش تمدن لر، سردار" یحیی الهی" در حاشیه رزمایش طرح نوروزی 1404 فرماندهی انتظامی استان لرستان که با حضور استاندار و سایر مسئولان استانی در میدان صبحگاه این فرماندهی برگزار شد، گفت: مجموعه فرماندهی انتظامی استان لرستان با هماهنگی و تعامل سایر دستگاه ها از جمله اورژانس، هلال احمر، اداره کل راهداری، آتش نشانی، امداد خودرو و سایر دستگاه های مرتبط تمهیدات ویژه ای را اتخاذ کرده تا انشاء الله هموطنان ما در ایام نوروز 1404 سفری امن، ایمن و بدون حادثه ای را در جاده های این استان داشته باشند.
وی از راه اندازی واحدهای گشتی پلیس راه و راهور و استقرار آن ها در محورهای مواصلاتی و معابر شهری استان در طرح نوروزی 1404 خبر داد و گفت: طرح نوروزی پلیس به صورت رسمی از 25 اسفند ماه امسال آغاز و تا 15 فروردین سال آینده ادامه دارد و در تمامی حوزه ها چه در حوزه انتظامی به منظور پیشگیری از وقوع جرایم، مقابله قاطع با مجرمان و کسانی بخواهند با اخلال در نظم عمومی آسایش شهروندان را سلب کنند و چه در حوزه ترافیک به منظور کاهش تصادفات، کاهش جان باختگان و تسهیل در شد آمدی در طول محورهای مواصلاتی و سطح معابر شهری و خیابان ها تمهیدات ویژه ای اتخاذ شده است.
فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به اینکه لرستان در مسیر عبور راهیان نور به جنوب قرار دارد و در 10 ماهه اول امسال شاهد افزایش 17 درصدی تردد کاروان های راهیان نور از لرستان به جنوب بوده ایم و مهمان پذیر بودن استان در این ایام با توجه به طبیعت زیبای استان قطعا این تردد ها ده برابر خواهد شد گفت: امیدواریم هموطنان عزیز با همکاری و همراهی با ماموران پلیس و با رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی سفر خوش و خرمی را برای خود و سرنشینانشان رقم بزنند.
سردار الهی با اشاره به آمار فوتی های تصادفات رانندگی در سال جاری و ایام نوروز گذشته خاطر نشان کرد: پویش ملی نه به تصادفات راهکاری برای کاهش تلفات جاده ای و حوادث رانندگی است که امیدواریم همه هموطنان به این پویش بپبوندند، انشالله که این اتفاق به حداقل و شاهد کمترین تصادفات، خصوصا در حوزه فوتی ها باشیم.