بزرگنمایی:
پایگاه خبری تمدن لر به نقل از پایگاه خبری یافته - شهرام شرفی، یکی از مشکلات محلاتی همچون اسدآبادی (کوروش) و فلکالدین در شهر خرمآباد، وجود مراکز متعدد خرید و فروش ضایعات است.
برچیدن این معضل مستلزم همکاری سه ضلع است:
الف) شهرداری خرمآباد و شورای اسلامی شهر.
ب) نیروی انتظامی.
پ) اداره کل صنعت، معدن و تجارت.
تا جایی که بنده کسب اطلاع کردهام بسیاری از مغازههای خرید ضایعات، مجوز فعالیت و اتحادیه و صنف هم ندارند!
وقتی یک کسب و کار فاقد مجوز است چرا باید در خیابان دارای مغازه باشد و فعالیت کند؟
این، رسالت شهرداری خرمآباد و پلیس است که با کسب و کارهایی که مجوز قانونی ندارند در چارچوب ضوابط تعیین شده، برخورد نمایند.
نکتهی دوم این است که برخورد سلبی به تنهایی، کفایت نمیکند بلکه میبایست شهرداری خرمآباد و شورای اسلامی شهر، یک مکان مناسب را در بیرون از شهر برای ساماندهی ضایعاتیها در نظر بگیرند و آنها بهصورت قانونمند در آن مکان به فعالیت خود ادامه بدهند.
من در این رابطه با مجید دریکوند، نائبرئیس محترم شورای اسلامی شهر خرمآباد گفتگو کردهام.
وی توضیح داد که شهرداری خرمآباد و شورای شهر، این آمادگی را دارد که یک مکان در محلی بیرون از شهر همچون محل سایت بازیافت شهرداری در منطقه کمالوند برای ضایعاتی در نظر بگیرد و البته آنها نیز در چارچوب ضوابط تعیینشده، در آن مکان جدید فعالیت نمایند.
این یک خبر و آمادگی خوب از سوی نائبرئیس شورای اسلامی شهر خرمآباد است اما در عمل و اقدام باید اقدامات لازم با همکاری شهرداری خرمآباد و پلیس برای برچیدن ضایعاتیها در محلههای شهر انجام بشود.
یعنی ما باید به صورت همزمان دو اقدام مهم انجام بدهیم:
1- بستن مغازههای ضایعاتیها در محلات مختلف شهر با همکاری مشترک شهرداری و پلیس.
2- لحاظ کردن یک مکان جدید بیرون از شهر برای اینگونه فعالیتها و البته فعالیتهایی که دارای مجوز قانونی مربوطه نیز باشند.
ناگفته پیداست وجود مراکز متعدد ضایعاتی در محلات شهر، زیبندهی مرکز استان نیست و جالب اینجاست برخی از این ضایعاتیها در ساختمانهایی فعالیت میکنند که کاربری مسکونی هم دارند