اشتغال زایی بانوی کارآفرین با تاسیس کارگاه تهیه و بستهبندی سبزیجات
گزارش
بزرگنمایی:
بانوی کارآفرین لرستانی توانست با یاری جهاد دانشگاهی لرستان و طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان با تاسیس کارگاه تهیه و بستهبندی سبزیجات به موفقیت برسد و برای چند نفر نیز اشتغال ایجاد کند.
بانوی کارآفرین لرستانی توانست با یاری جهاد دانشگاهی لرستان و طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان با تاسیس کارگاه تهیه و بستهبندی سبزیجات به موفقیت برسد و برای چند نفر نیز اشتغال ایجاد کند.
امروزه به دلیل مشغلههای کاری مردم، استفاده از سبزیهای آماده بسیار بیشتر از قبل مورد استقبال قرارگرفته، این در حالی است که این حرفه نیاز به سرمایه زیادی ندارد و میتواند با کمی همت و برنامهریزی به سود بسیار بالایی دست پیدا کرد.
تا چندی پیش اهل خانه بیش از مصرف یک ماهشان سبزی خریده، پاک کرده، سرخکرده و بستهبندی میکردند اما امروزه کارگاهایی به وجود آمدهاند که این نیاز مردم را برطرف کرده و تا هر مرحلهای که مشتری مایل باشد، این فرآیند را طی کرده و تحویل مشتری میدهند.
همین موضوع فرصتهای شغلی مناسبی ایجاد میکند تا هم به نیاز مردم پاسخ دهند هم درآمد خوبی کسب کنند، " " کارآفرین نجفآبادی یکی از مددجویان کمیته امداد است که با کمک این نهاد کسب و کار اقتصادی خود را میچرخاند.
در مورد کسب و کارش با وی به گفتوگو نشستیم.
فاطمه صادقی در گفت و گو با پایگاه خبری تمدن لر اظهار کرد: بنده لیسانس روانشناسی دارم اما از آنچه که نتوانستم شغلی مرتبط با زمینه تحصیلی ام پیدا کنم به مشاغل خانگی روی آوردم.
وی ادامه داد حوزه فعالیت ما تولید و بسته بندی انواع محصولات غذایی شامل کیک، کیک و شیرینی کلوچه انواع شوریجات و ترشی جات خشکبار و سبزیجات می شود.
صادقی افزود: در شرایط کرونا برنامه کارگاه را به گونه ای چیدیم که کارکنان بتوانند در منزل کارشان را انجام دهند و البته ناگفته نماند که این بیماری تاثیر خیلی بدی بر شرایط کاری ما داشت و بازار افت کرد و هر از گاهی برخی کارگران برای مدتی حاضر به فعالیت نمی شدند.
صادقی افزود: مشاغل خانگی نه تنها جنبه درآمدزایی دارد بلکه بانوان فعالتر می کند. کارکنان کارگاه ما از بانوانی بودند که شاید بسیار وقت خود را در بیکاری به سر میبردند اما با شروع فعالیت در مشاغل خانگی نه تنها ماهانه و روزانه درآمد کسب کردند بلکه برنامه ریزیشان در زندگی بهتر شد و وقت خود را در طول روز کمتر تلف می کنند.
صادقی اضافه کرد: گرچه مشاغل خانگی با سرمایه اولیه اندکی راه میفتد اما نیاز به پیگیری دارد. برای راه اندازی کارگاه و جمع کردن سرمایه بسیار تلاش کردم و از فامیل مقداری قرض گرفتم اما نهایتا چون پیگیر بودم به نتیجه رسیدم و تعدادی از بانوان بی سرپرست را به کار مشغول کردم.
این پشتیبان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان یادآور شد: به بانوانی که در مشاغل خانگی فعالیت دارند توصیه می کنم صرفا به فکر رقابت نباشند و کیفیت هم بالا ببرند و مشتری را مدنظر قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کسانی که کسب و کار خانگی دارند در پیدا کردن بازار مشکل دارند، بیان کرد: اگر کیفیت محصولات بالا باشد به خودی خود بازار پیدا می شود و دغدغه صاحبان کسب و کار در این زمینه حل می شود.