دیدار معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور با نماینده ولی فقیه در لرستان
اجتماعی
بزرگنمایی:
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، شامگاه دهم خرداد ماه، دکتر زهره ای معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور به همراه مدیران حوزه معاونت، جناب آقای مهندس اکبری مدیرکل هماهنگی امور استانها دیوان محاسبات کشور و جناب آقای دکتر جمالی نژاد مدیر کل دیوان محاسبات استان لرستان با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای دیدار حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به اینکه جهت گیری های رو به جلو و ارتقای دیوان محاسبات نسبت به گذشته به تدریج دارد خودش را عیان و آشکار میکند که جای شکر و سپاسگزاری به درگاه الهی دارد.
وی با بیان اینکه سرعت و دقت در دیوان محاسبات خیلی مهم است که الحمدلله این رویکرد شروع شده است، تصریح کرد: هرچه میتوانیم باید در این جهت به سرعت کار اضافه کنیم و در زمان خودش مسائل را رصد کنیم و جایی که نیاز است تذکر دهیم و مانع شویم که قطار از ریل خارج نشود و تحقق این امر هم طبیعتاً دیوان محاسبات فناورانه و مردم پایه را میخواهد.
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد بر ضرورت حضور در مساجد فعال شهر و ارتباط با شبکه جوانان مؤمن، انقلابی، عدالت خواه و پای کار در راستای نزدیک شدن به اهداف سازمانی تاکید کرد و گفت: ما یک دیوان محاسبات گام دومی میخواهیم، متفاوت از آنچه در گذشته بوده است. اگر دیوان محاسبات گام دومی که الحمدلله شروع شده، با برنامههای متناسب داشته باشیم که آرمانها و اهدافی که امام راحل در اصول سیاست اقتصادی و فرهنگی داشتند و رهبری هم بر آن اصرار دارند را دنبال کند طبیعتاً ما میتوانیم خدمات خیلی بهتری را به مردم ارائه دهیم.
همچنین در ادامه دیدار محمدعلی زهرهای با اشاره به اینکه دیوان محاسبات وظیفه سنگینی دارد و اگر خوب عمل کند میتواند در زندگی مردم تحول ایجاد کند و با تلاش در دیوان محاسبات میتوانیم آرامش را در زندگی اقتصادی مردم ایجاد کنیم.
زهرهای با اشاره به اینکه دکتر بذرپاش رئیس دیوان محاسبات جوان انقلابی پرشور و نخبه دانشگاهی هستند، در حل مسائل هم خط را روشن میکنند و هم راه را تبیین میکنند و همه تلاششان این است نتیجه خوبی برای کشور حاصل شود.
وی با بیان اینکه در دیوان محاسبات چند اتفاق خوب افتاده است؛ یکی از سیاستهای دکتر بذرپاش سامانه 198 است که مردم از این طریق مشکلات خود را بیان کنند، لذا سامانه شکل گرفته در استانها هم فعالیتش شکل گرفته و فعال و آماده پاسخگویی به مردم است.
معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه کار دومی که شکل گرفته بحث سفرهای استانی است.
زهرهای با اشاره به اینکه برنامه سوم بحث جذب فکر و اندیشههای جمعی است، اظهار داشت: آقای بذرپاش پیشنهاد دادند جلسات مجمع معاونان مالی اداری را فعال کنیم؛ معاونین اداری و مالی نفرات اصلی در ادارات هستند و تصمیم گیری های مالی و بودجهای و نیروی انسانی در دست این افراد است و باید از فکر و نظر این نیروها بهره بگیریم.
معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما پیشگیری از تخلفات است و مچ گیری نداریم؛ بلکه هدف این است سازمانها را برای آبادانی کشور کمک کنیم تا همه مردم خوشحال باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی دیگر از برنامههای مورد توجه در دیوان محاسبات بحث آموزش است، گفت: باید نیروهای خود را در راستای چابک سازی آموزش دهیم.
دکتر زهرهای با بیان اینکه همه نگاه ما پیشگیری است تصریح کرد: در این راستا در دو بخش رسیدگی داریم، یکی بخش پروندههای قضائی است که سال گذشته رسیدگیهای قضائی خوبی داشتیم و هزار میلیارد تومان بابت این رسیدگیها به خزانه واریز شد.
وی ادامه داد: در بخش بهرههای مالکانه، قراردادها با بخش خصوصی، واگذاری صنایع و معادن که باید طبق قراردادها مبلغی را به دولت بپردازند و این مسئله مغفول واقع میشد؛ با دستور دکتر بذرپاش و اقدام در این جهت سال گذشته 19 هزار میلیارد تومان از این بخش پول به خزانه برگشته است.
در ادامه مدیر کل هماهنگی امور استانها با اشاره به اینکه یکی از اهداف سفر بحث حضور و جلسه با معتمدین و بزرگان است تا در یک تعامل تنگاتنگ در راستای وظایف خود چابک تر حرکت کنیم.
مدیرکل هماهنگی امور استانهای دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه لازمه این امر شناخت صحیح از مسائل کشور در بخشهای صنعت، معدن و کشاورزی و شناخت مسائل منطقهای است.
مدیرکل هماهنگی امور استانهای دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه دیوان محاسبات نظام اسلامی باید تفاوتی با دیوان دیگر کشورها داشته باشد و باید با شبکه انقلابی در شناخت مسائل تعامل داشته باشیم، گفت: در این راستا یک هیئت اندیشه ورز در دیوان شکل گرفته و همچنین بحث یاوران مردمی دیوان را هم داریم.
جناب آقای اکبری با اشاره به اینکه هدف این است که از تریبونهای نهادهای انقلابی نظارت را تقویت و تبیین کنیم، یادآور شد: باید با تعامل دستگاهها و مجموعههای نظارتی و معتمدین برای صیانت از بیت المال وظایف خود را انجام دهیم.
همچنین در این دیدارجناب آقای دکتر جمالی نژاد مدیر کل دیوان محاسبات استان لرستان ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه سیاستهای دیوان محاسبات نسبت به گذشته متفاوت شده است، اظهار داشت: این سیاستها تحت عنوان «دیوان فناورانه مردم پایه» تعریف شده تا دیوان محاسبات را به جهت کمک به مردم بسیج کنیم و نظارتها را در راستای پیشرفت و توسعه تقویت کنیم.
وی با بیان اینکه در استان ما هم به تبع این سیاستها، فعالیت کرده ایم و اولویتها تعریف شده است، تصریح کرد: ما در دیوان محاسبات به صورت مستمر 130 دستگاه اجرایی را در استان بررسی میکنیم.
وی همچنین افزود: گزارش تفریغ بودجه قرار است پایان تیرماه امسال، یعنی 6 ماه زودتر از موعد قانونی ارائه شود که این گزارش هم در استان در حال تهیه است.
دکتر جمالی نژاد با بیان اینکه همکاران ما در مجموع 311 جلسه را طی سه سال اخیر با دستگاههای اجرایی و شوراها و… برای رفع مشکلات در حوزه نظارتها برگزار کرده اند که باعث شد خیلی از مشکلات دستگاهها در همین جلسات با رعایت قوانین حل و فصل شود، تصریح کرد: ارزیابی ما در درون دیوان محاسبات و در بیرون این است که از زمان ورود آقای بذرپاش رضایت نسبت به عملکرد دیوان افزون یافته و تأیید قوای سه گانه و رهبری جای بسی خوشحالی است.