آیین کلنگزنی ساختمان اداری بیمه سلامت شهرستان ازنا
ورزشی
بزرگنمایی:
با حضور مسئولان استانی ساختمان اداری بیمه سلامت در مساحتی به متراژ ۸۵۴ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۶۴ میلیارد ریال کلنگزنی شد.
با حضور مسئولان استانی ساختمان اداری بیمه سلامت در مساحتی به متراژ 854 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 64 میلیارد ریال کلنگزنی شد.
به گزارش تمدن لر، ظهر امروز بیست و نهم تیر ماه 1401، با حضور گودرزی نماینده مردم ازنا و دورود در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سپهوند امام جمعه شهرستان ازنا، فاتحی فرماندار ازنا، دکتر شاهدخت فتحی بیرانوند مدیرکل بیمه سلامت استان و دیگر مسئولان استانی،ساختمان اداری بیمه سلامت شهرستان ازنا کلنگ زنی شد.
مدیر کل بیمه سلامت استان لرستان در این مراسم با اشاره به کلنگزنی ساختمان اداری بیمه سلامت شهرستان ازنا،گفت: ساختمان اداری بیمه سلامت شهرستان ازنا در مساحتی به متراژ 854 متر مربع با زیر بنای ساختمان در دو طبقه به متراژ 430 متر مربع ، سطح اشغال در هر طبقه 200 متر مربع و با اعتباری با بالغ بر 64 میلیارد ریال، کلنگ زنی شد.
وی افزود: سازمان بیمه سلامت بزرگترین سازمان بیمه ای در کشور بیش از 50 درصد جمعیت را تحت پوشش قرار داده که در استان لرستان از جمعیت یک میلیون و 800 هزار نفری حدود یک میلیون و 150 هزار نفر را در پنج صندوق بیمهای تحت پوشش قرار داده است.
دکتر فتحی بیرانوند با اشاره به خدمات ارزشمند در صندوق بیمه ای بیمه همگانی بیان کرد: در سالهای اخیر صندوق بیمه همگانی کمک حال افراد بی بضاعت و حاشیه نشین بوده است که این اقدام ارزشمند در دوسال گذشته در نوع خود بیسابقه بوده و توانسته افرادی که فاقد پوشش بیمه درمانی را به صورت رایگان تحت پوشش قرار داده که در این راستا در چند ماه گذشته بیش از 100 هزار نفر از این افراد را در سطح استان به صورت رایگان بیمه شده اند و یک خدمت بزرگ توسط سازمان بیمه سلامت در حوزه سلامت صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه همیشه سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «اگر کسی در خانوادهای بیماری داشت جز رنج بیماری رنگ دیگری نداشته باشد» سرلوحه کار خود قرار دادهایم و در مورد هدف ماست و رایگان شدن بیمه درمانی افراد بی بضاعت و فاقد تمکن مالی هم در راستای سخنان مقام معظم رهبری صورت گرفته است.
وی ادامه داد: سه دهک پایین جامعه که به صورت رایگان خدماتی به آنها ارائه می شود دسترسی به خدمات تشخیصی درمانی آنها افزایش پیدا کرده و می توانند با مراجعه به پزشک خانواده فقط با پرداخت 7000تومان ویزیت شوند و از خدمات سازمان بیمه سلامت بهره مند گردند.
فتحی بیرانوند با اشاره به خدمات ناباروری که جزء تعهدات سازمان بیمه سلامت قرار گرفته خاطرنشان کرد: این خدمات در اواخر سال گذشته در تعهدات سازمان بیمه سلامت قرار گرفته و زوجین نابارور خدمات ناباروری مثل IVF،IUI و ... در حال حاضر در تعهدات بیمه قرار گرفته و فرد می تواند فقط با پرداخت 10 درصد از این خدمات بهره مند شود و 90 درصد هزینه را در صورتی که به مراکز دولتی دانشگاهی مراجعه کند سازمان بیمه سلامت متقبل خواهد شد و در مراکز خصوصی و غیر دانشگاهی هم 90 درصد هزینه تعرفه غیر دولتی را بیمه سلامت پرداخت می کند.
وی اضافه کرد: در استان لرستان در حال حاضر دو مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی و مرکز ناباروری بیمارستان شفا راه اندازی شده و به دنبال مرکز دولتی دانشگاهی دیگری هستیم که به زودی راهاندازی می شود که هم وطنان بتوانند در سطح استان از این خدمات بهره مند شوند.
مدیر کل بیمه سلامت استان لرستان با اشاره به بحث هزینههای بالای بیماران صعب العلاج اضافه کرد: افراد سرطانی و افرادی که بیماری صعب العلاج دارند به علت هزینه های کمرشکن همیشه با مشکلاتی روبرو بودند و خیلی از موارد درمان آنها به صورت ناقص اتفاق افتاده که با اعتبارات مصوب مجلس حدود 5 هزار میلیارد تومان بودجه برای بیماران در نظر گرفته شده که این بسته حمایتی در مرحله ابلاغ قرار دارد که انشالله بیمهشدگان ما هم بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
وی افزود: سازمان بیمه سلامت در حوزه کرونا اقدامات ارزشمندی انجام داده و استان لرستان از نظر مرگ و میر در کشور کمترین میزان را به خود اختصاص داده و این هم به دلیل مراقبت ها و خدمات خوبی که از طرف دانشگاه علوم پزشکی ارائه و پرداخت های به موقع مطالبات از طرف سازمان بیمه سلامت بوده که صورت گرفته است که در همین راستا در سال گذشته حدود 400 میلیارد تومان به مراکز و موسسات تشخیص درمانی استان پرداخت شده است.
وی تاکید کرد: تزریق به موقع اعتبار سازمان بیمه سلامت به دانشگاه علوم پزشکی کمک شایانی در مورد خریدهای دارو مرتبط با کرونا صورت گرفته است.
وی با اشاره به هدفمندکردن ارز ترجیحی گفت: با توجه به عملکرد خوب سازمان بیمه سلامت در اجرای برنامههای کلان مثل طرح نسخه نویسی الکترونیک و رسیدگی اسناد بستری و با توجه به رویکرد موفق آن، ارز ترجیحی و تخصیص سهم دارو را هم به سازمان بیمه سلامت واگذار شد که در راستای حمایت از اعتبار ملی و جلوگیری از قاچاق دارو و اینکه روند در مسیر درست قرار بگیرد این موضوع در اختیار بیمهها واگذار شده و پرداختی از جیب مردم در این مسیر تغییر نخواهد کرد ولی سهم یارانه دارو را به بیمه با واگذار شده که بیمهها با مدیریت خود هزینه ها را به موقع به داروخانهها تزریق و بتوانند خدمات قابل توجهی به بیمهشدگان ارائه دهند.