بزرگنمایی:
یکی از ارکان تحقق شعار سال توانمندسازی و کشف استعدادهای دانش آموزان در حوزه علم و فناوری است چرا که مطمنا تحقق این امر باعث پرورش نسلی فناور در کشور و استان خواهد شد.
یکی از ارکان تحقق شعار سال توانمندسازی و کشف استعدادهای دانش آموزان در حوزه علم و فناوری است چرا که مطمنا تحقق این امر باعث پرورش نسلی فناور در کشور و استان خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از وارک نیوز- علی عبداله زاده: کارآفرینی و ایجاد شرکت های دانش بنیان نیازمند فرهنگ سازی و زمینه سازی برای نوجوانان و جوانان است.
به بیان دیگر دانش آموزان به عنوان قشر فعال جامعه در صورت حمایت و آموزش می توانند تولیدکنندگان و نخبگان آینده باشند.
به نظر می رسد یکی از ارکان اساسی تحقق شعار سال قشر جوان و دانش آموز کشور باشد.
به بیان دیگر اگر خواهان آینده ای درخشان برای حوزه تولید کشور هستیم باید از هم اکنون شرایط را برای ورود دانش آموزان به عرصه تولید دانش بنیان فراهم کنیم
مطمنا در صورتی که برنامه مناسبی برای کشف استعداد دانش آموزان وجود داشته باشد می توان شرایط را برای شکوفایی آنها فراهم کرد.
به همین دلیل انتظار بر این است که دستگاه های مسوول بویژه آموژش و پرورش و همچنین پارک علم و فناوری لرستان زمینه سازی لازم را برای ورود این قشر جوان به حوزه کارآفرینی و دانش بنیانی فراهم کنند.
ضرورت توانمندسازی دانش آموزان
در همین راستا یک کارشناس مسایل اجتماعی بیان در گفت و گو با وارک نیوز بیان می کند: متاسفانه با وجود اینکه اکنون در اغلب کشورهای توسعه به دانش آموزان به عنوان آیندگان نگاه ویژه ای در راستای آموزش و توانمندسازی می شود اما در کشور مان هنوز با استانداردهای بین المللی فاصله زیادی داریم.
حسنوند ادامه می دهد: جوان نیروی بسیار زیادی داشته و باید این نیرو را در جهت شکوفایی کنترل و هدایت کرد.
کشف استعدادها نیاز به اقدام عملی است
وی عنوان می کند: برای کشف استعدادهای علمی دانش آموزان به عنوان یک رکن اساسی تحقق شعار تولید دانش بنیان و اشتغال زا بایستی رویدادهای متعددی در سطح مدارس برگزار شود
حسنوند می گوید: در این رویدادها به دانش آموزان اجازه داده شود تا ایده های علمی خود را ارایه داده و با کمک کارشناسان خبره این ایده ها پرورش یافته تا در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
تمام امکانات پارک علم و فناوری در اختیار دانش آموزان مستعد قرار می گیرد
در همین راستا رئیس پارک علم و فناوری لرستان بیان می کند: یکی از وظایف و برنامه های پارک فرهنگ سازی در حوزه های نوآوری، فناوری و خلاقیت و کارآفرینی است.
وی ادامه می دهد: این امر با تعامل و همکاری آموزش و پرورش به عنوان یک نهادهای اجتماعی موثر بر انتقال فرهنگی، انجام خواهد شد.
فرهاد نامداری آموزش و پرورش را جامعه هدف مناسبی برای کشف و بروز استعدادها دانست و افزود: برای حمایت از کلیه فعالیت هایی که منجر به رشد و هدایت دانش آموزان به سمت فرهنگ سازی برای ایجاد روحیه خلاقیت و کارآفرینی شود، اعلام آمادگی میشود.
وی ادامه می دهد: در این راستا پارک علم و فناوری لرستان امکانات مورد نیاز را در اختیار دانش آموزان مستعد جهت شرکت در جشنواره های دانش آموزی ملی و المپیادهای علمی خواهد گذاشت.
برگزاری رویدادهای استارت آپی در مدارس لرستان
ابراهیم سپهوند؛ رییس اداره استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان استان لرستان نیز در همین زمینه بیان می کند: پرورش روحیه کارآفرینی در دانش آموزان به عنوان یک وظیفه ذاتی آموزش و پرورش به شمار می رود.
وی ادامه می دهد: تمام تلاش خود را برای تحقق این امر انجام خواهیم داد چرا که معتقدیم جامعه توسعه یافته در گرو داشتن جوانان مستعد و تلاشگر است.
این مسوول عنوان می کند: در زمینه برگزاری رویدادهای ایده شو و استارتاپ ویکندهای دانش آموزی و برگزاری کارگاه های آموزشی با هدف هم افزایی ظرفیت های پژوهشی، خلاقیت و کارآفرینی همکاری لازم را با پارک علم و فناوری خواهیم داشت.
به هر حال با توجه به موارد اشاره شده برگزاری استارت آپ ها و رویدادهای ایده شو می تواند کمک زیادی به کشف استعدادهای دانش آموزان در حوزه نوآوری کند.
امیدواریم دستگاه های مربوطه به وظایف ذاتی خود در راستای توانمندسازی دانش آموزان عمل کنند.