بزرگنمایی:
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان گفت: ۱۳ میلیارد تومان مصوب سفر پارسال رییس جمهور در راستای تجهیز کارگاه های آموزشی این نهاد تخصیص یافته است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان گفت: 13 میلیارد تومان مصوب سفر پارسال رییس جمهور در راستای تجهیز کارگاه های آموزشی این نهاد تخصیص یافته است.
به گزارش تمدن لر به نقل از روابط عمومی فنی و حرفه ای لرستان، حشمت اله معتمدی اظهار داشت : در جریان سفر رییس جمهور به این استان رهاوردهای بسیار قابل توجهی برای این اداره کل رقم خورد که در این راستا 22 میلیارد تومان بودجه اختصاصی مصوب شد و تاکنون 13 میلیارد تومان آن تخصیص یافته است که در راستای تجهیز کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای سطح استان هزینه خواهد شد.
وی بیان کرد: این اعتبارات در دپارتمان های تخصصی کارآفرینی و کسب و کار، کشاورزی و عشایری خرم آباد، ورشوسازی بروجرد و تکمیل فرآیند احداث مراکز خواهران شهرستان بروجرد و ازنا مورد استفاده قرار گرفته است و امید می رود با تخصیص هرچه سریعتر باقی مصوبات تا قبل از پایان سال جاری، پروژه های در دست اقدام بهره برداری شود.
معتمدی با اشاره به افزایش رشته های مهارتی ارائه شده در سطح مراکز این استان اظهار داشت: امسال این اداره کل در بخش دولتی یک میلیون و 98 هزار و 334 نفر ساعت و در بخش غیردولتی 2 میلیون و 61 هزار و 641 نفرساعت آموزش های مهارتی به جوامع هدف ارائه نموده است.
وی با تاکید بر لزوم ارائه آموزش ها بر اساس تقاضا و نیاز بازار کار در سطح استان بیان کرد: یک میلیون و 519 هزار و 477 نفر ساعت در کارگاههای ثابت شهری و 388 هزار و 858 نفر ساعت دیگر نیز در کارگاههای مهارت آموزی در محیط واقعی کار و سیار شهری آموزش دیدند.
معتمدی ادامه داد: از این تعداد 397 هزار و 280 نفرساعت در پادگانها، 133 هزار و 945 نفرساعت در زندانها، 48 هزار و 640 نفر ساعت در کارگاههای روستایی، 116 هزار و 788 نفر ساعت در کارگاههای سیار شهری، 824 هزار و 856 نفر ساعت در مراکز تحت پوشش بهزیستی و 848 هزار 247 نفر ساعت سایر متقاضیان، آموزش های مهارتی را فراگرفته اند.
وی بیان کرد: اداره کل فنی و حرفه ای با توجه به نیازسنجی و شرایط اقلیمی و جغرافیایی هر منطقه دوره های مورد نیاز را در بخش دولتی بصورت رایگان و در بخش خصوصی با دریافت هزینه های مصوب برای متقاضیان ارائه می کند.
معتمدی افزود: در همین راستا دوره های مهارتی جدید گیوه بافی، فیروزه کوبی روی مس، میناکاری روی سفال و مس، دوزنده چرم، رایانه، گلیم و فرش بافی در خرم آباد، الیگودرز و دلفان بصورت رایگان برای بانوان متقاضی برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: 17 مرکز آموزش دولتی، بیش از 400 آموزشگاه آزاد و 28 مرکز جوارکارگاهی (واحدهای آموزشی مستقر در صنایع) در استان لرستان فعال هستند و آموزش های مهارتی را به متقاضیان ارائه می کنند.