بزرگنمایی:
مدیر گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه لرستان با اشاره به تحصیل ۱۴۰ دانشجوی بینالملل در دانشگاه لرستان، گفت: ما باید تلاش کنیم همکاریهای دوجانبه و چند جانبه بین دانشگاههای داخل کشور با دانشگاههای دیگر کشورها با تأکید بر دانشگاههای کشورهای اسلامی، گسترش یابد.
مدیر گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه لرستان با اشاره به تحصیل 140 دانشجوی بینالملل در دانشگاه لرستان، گفت: ما باید تلاش کنیم همکاریهای دوجانبه و چند جانبه بین دانشگاههای داخل کشور با دانشگاههای دیگر کشورها با تأکید بر دانشگاههای کشورهای اسلامی، گسترش یابد.
به گزارش تمدن لر، نشست مجازی دانشگاه لرستان و دانشگاه حلب سوریه با هدف گسترش همکاریهای بینالمللی دوجانبه امروز، 25 مهرماه با حضور برخی مدیران دانشگاه لرستان و دانشگاه حلب سوریه برگزار شد.
غلامحسین حسینی، مدیر گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه لرستان در این نشست مجازی، مهمترین شاخصهای بینالمللی دانشگاه لرستان را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 140 دانشجوی بینالملل در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند.
وی افزود: ما باید تلاش کنیم همکاریهای دوجانبه و چند جانبه بین دانشگاههای داخل کشور با دانشگاههای دیگر کشورها با تأکید بر دانشگاههای کشورهای اسلامی، گسترش یابد.
سعید محمدزاده، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان نیز در سخنانی با اشاره به امکانات و زیرساختهای موجود دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت: ما این آمادگی را داریم که انواع همکاریهای کاربردی و مسئلهمحور فراملی خود را با دانشگاههایی همچون دانشگاه حلب سوریه، گسترش دهیم از جمله اینکه تحقیقات و پژوهشهای کاربردی مشترک انجام شوند.
در این نشست مجازی، مسئولان دانشگاه حلب سوریه، به ویژه مدیران بخشهای کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه، اظهار امیدواری کردند همکاریهای علمی بین دو کشور دوست و برادر، ایران و سوریه، گسترش یابد.
آنها روی این نکته تأکید کردند که دانشگاههای ایران از جمله دانشگاههای معتبری هستند که بایستی همکاریهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی با این دانشگاهها را گسترش داد.