اجرای طرح پیش بسته بندی توسط اداره کل استاندارد در لرستان
اجتماعی
بزرگنمایی:
مدیرکل استاندارد استان لرستان اعلام کرد: طرح پیش بسته بندی بر اساس استانداردهای ملی ایران به شماره های ۱۶۳۸۱ و ۲۱۷۵۹ در راستای صحه گذاری هویت و کمیت فرآورده ها انجام شد.
مدیرکل استاندارد استان لرستان اعلام کرد: طرح پیش بسته بندی بر اساس استانداردهای ملی ایران به شماره های 16381 و 21759 در راستای صحه گذاری هویت و کمیت فرآورده ها انجام شد.
به گزارش تمدن لر، مرضیه قنبریان با اعلام این خبر گفت: در این طرح که به صورت مرحله ای در حال انجام است، فراورده های غذایی و بهداشتی از سطح واحدهای تولیدی و مراکز عرضه نمونه برداری می شوند و مورد آزمون قرار می گیرند.
وی افزود: با توجه به این که پایش کمیت کالاهای مورد استفاده عموم، به ویژه کالاهای اساسی، و رعایت حق الناس جزو اولویت های اصلی سازمان ملی استاندارد ایران است، اجرای طرح به صورت مستمر ادامه دارد و یکی از نتایج طرح، حذف رواداری از کمیت در واحدهای تولیدی خواهد بود.
گفتنی است طیف فرآورده های منتخب مشمول اجرای طرح ویژه اوزان و مقیاس ها در امر کنترل و نظارت و بازرسی فرآورده های پیش بسته بندی شده در مواجهه با کم فروشی ها و الزامات برچسب گذاری، شامل انواع محصولات غله ای (بیسکویت، ویفر، کیک، کلوچه، ماکارونی و ...)، ماست در ظروف مختلف، محصولات چیپس و اسنک، پودرهای شوینده دستی و ماشینی، خمیر دندان، چای کیسه ای و بسته بندی کیلویی، مرغ و گوشت بسته بندی شده، قند و شکر بسته بندی شده، شکلات و تافی و آب نبات بسته بندی شده، و صابون بسته بندی شده که همگی تولید داخل هستند، می باشد.