بزرگنمایی:
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: «این موضوع که دانشگاه لرستان، یک فضا در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار داده است و این دو، در کنار همدیگر هستند یک الگوی بسیار خوب در سطح کشور است».
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: «این موضوع که دانشگاه لرستان، یک فضا در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار داده است و این دو، در کنار همدیگر هستند یک الگوی بسیار خوب در سطح کشور است».
به گزارش تمدن لر، دکتر علی خیرالدین، روز سه شنبه، اول آذرماه، در جریان بازدید از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان لرستان و مرکز نوآوری دانشگاه لرستان، در جمع دانشگاهیان، فناوران، دانشجویان و خبرنگاران، تشریح کرد: «طرح دستیار فناوری، بهخوبی در پارک علم و فناوری لرستان آغاز شده است که نشاندهنده تعامل مطلوب و خوب بین پارک علم و فناوری و دانشگاههای استان لرستان از جمله دانشگاه لرستان است».
دکتر خیرالدین، توضیح داد: «براساس این طرح که در لرستان هم اجرا شده است، در فاز نخست، تعداد 35 نفر از دانشجویان دانشگاه لرستان و سایر دانشگاههای استان، در واحدهای فناور و دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری، مشغول فعالیت شدهاند تا دانشجویان، همزمان با تحصیل، در واحدها و شرکتهای فناور، فعالیت همراه با دریافت دستمزد داشته باشند».
وی افزود: «خوشبختانه بسترهای ورود دانشجویان دانشگاه لرستان و سایر دانشگاههای استان به حوزه فناوری و مشارکت در طرح دستیار فناوری، بهخوبی فراهم شده است».
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، بیان کرد: «طرح دستیاور فناوری، یک طرح بسیار موفق در سطح کشور است؛ تاکنون و در فاز نخست این طرح، تعداد 2200 نفر از دانشجویان کشور، بهعنوان دستیار فناوری، فعالیت خود را در واحدها و شرکتهای فناور، آغاز کردهاند».
دکتر علی خیرالدین، اظهار داشت: «به دانشجویانی که بهعنوان دستیار فناوری، فعالیت میکنند در مقطع کارشناسی، یک، ارشد، دو و دکترا، سه میلیون تومان، بهصورت ماهانه، بهعنوان دستمزد، پرداخت میشود».
دکتر خیرالدین، توضیح داد: «مدت فعالیت دانشجویان در طرح دستیار فناوری، شش ماه است که باعث میشود دانشجویان، مهارتآموزی مبتنی بر فناوری را تجربه کنند».
وی تصریح کرد: «هدف، آن است که دانشجو، ضمن تحصیل، در مسیری هدایت شود که یک دانشجوی کارآفرین و نوآور باشد و دغدغهای برای آینده شغلی، نداشته باشد».
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، بیان کرد: «براساس بازدیدی که انجام دادم کارهای بسیار خوبی در واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری لرستان و مرکز نوآوری دانشگاه لرستان اجرا شده است؛ برای مثال، دو خط تولید که توسط واحدهای فناور مستقر در پارک، برپا شدهاند، افتتاح شدند».
دکتر علی خیرالدین، ادامه داد: «ستاد اقتصاد دانشبنیان در استانها شکل گرفته است که امروز {سهشنبه} در استان لرستان نیز، نشست این ستاد برگزار میشود».
گفتنی است معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از واحدهای مختلف فناور و دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان لرستان، مرکز نوآوری دانشگاه لرستان و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بازدید و با کارشناسان، فناوران و دانشجویان، گفتوگو کرد.
دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر فرهاد نامداری، رئیس پارک علم و فناوری لرستان در این بازدید، حضور داشتند.
تکریم رئیس پیشین پارک علم و فناوری استان لرستان (دکتر شاکرمی) و معارفه رئیس جدید پارک علم و فناوری استان لرستان (دکتر نامداری) نیز با حضور معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم و رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان، برگزار شد.