آخرین مطالب

پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان تجلیل شدند اجتماعی

پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان تجلیل شدند

  بزرگنمایی:
همزمان با هفته استانی پژوهش و فناوری، پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان، تجلیل شدند.

همزمان با هفته استانی پژوهش و فناوری، پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان، تجلیل .

 به گزارش تمدن لر، صبح روز سه‌شنبه، 15 آذرماه، به مناسبت هفته استانی پژوهش و فناوری، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر حمزه امیری، رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان، دکتر فرهاد نامداری، رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان دانشگاه و دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان، از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

منابع را باید به‌درستی مدیریت کرد

رئیس دانشگاه لرستان در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان که در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار شد گفت: «برای پیشرفت پژوهش و فناوری و سایر امور، فقط بودجه کافی، کفایت نمی‌کند بلکه بایستی به مفهوم مدیریت هم توجه کرد».

دکتر علی نظری، توضیح داد: «برای ارتقای کیفیت‌ امورات دانشگاه بایستی از ظرفیت گروه‌های آموزشی استفاده شود و این توانمندی‌ها در همکاری‌های مشترک با سایر سازمان‌ها و ادارات هم گسترش یابند».

دکتر نظری، اظهار داشت: «برای پیشرفت در امور و کارها، بایستی ابتدا گره‌های ذهنی را باز کنیم و به مدیریت کارآمد توجه کنیم».

وی افزود: «بین استاد و دانشجو باید یک ارتباط پایدار و مستمر آموزشی و علمی وجود داشته باشد».

رئیس دانشگاه لرستان، تشریح کرد: «بودجه و منابع، محدود هستند؛ بنابراین بایستی منابع را به‌درستی مدیریت کرد».

کیفیت بالای برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری با تلاش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در این آیین در سخنانی گفت: «امسال برنامه‌های مختلف هفته استانی پژوهش و فناوری با کیفیت بسیار بالا برگزار شده‌اند».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، تشریح کرد: «در بحث اطلاع‌رسانی نیز امسال اقدامات بسیار خوبی درباره هفته پژوهش و فناوری استان انجام شد».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، توضیح داد: «امسال مراکز اقماری آموزش عالی دانشگاه لرستان در سطح شهرستان‌ها هم برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری را برگزار کردند که یک اقدام جدید و متفاوت است و بنر‌های اطلاع‌رسانی این هفته هم در سطح شهر نصب شده‌اند».

وی ادامه داد: «امسال شاهد هستیم که نشست‌ها و کارگاه‌های مختلف تخصصی پژوهش و فناوری در دانشگاه لرستان با حضور مهمانان استانی و کشوری و سازمان‌های اجرایی در حال برگزاری هستند که یک اقدام بسیار ارزشمند است».

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان بیان کرد: «اینگونه اقدامات ناشی از همت بالای رئیس دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر نظری و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر کرم‌پور و تیم هماهنگ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان است».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود افزود: «اینکه شاهد هستیم خبرهای دانشگاه لرستان در سایت اصلی وزارت علوم هم منتشر می‌شوند خود گویای یک همت مضاعف و یک مدیریت منسجم در دانشگاه لرستان است».

وی تشریح کرد: «اینکه شاهد هستیم تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در جمع دو درصد، یک درصد جهان و سرآمدان علمی قرار می‌گیرند خودش باعث افتخار علمی برای استان لرستان است».

اهمیت ارج‌گذاشتن به حوزه‌های نرم‌افزاری برای پیشرفت کشور

دکتر مصطفی‌ کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، در این آیین، در سخنانی، از اهمیت ارج‌گذاشتن به حوزه‌های نرم‌افزاری سخن گفت.

وی، اساتید، پژوهشگران، محققان، دانشجویان و سرآمدان را از جمله حوزه‌های نرم‌افزاری مهم برای پیشرفت کشور دانست.

دکتر کرم‌پور، در بخش دیگری از سخنانش، توضیح داد که تلاش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه این بوده است که در مدت یک سال گذشته همکاری‌های خود را با سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌های استانی گسترش بدهد تا پژوهش‌ها رویکرد کاربردی و جامعه‌محور داشته باشند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان توضیح داد که ارتباط دانشگاه با بخش‌های جامعه از جمله مدیران اجرایی بایستی گسترش یابد.

دکتر مصطفی کرم‌پور تشریح کرد دانشگاه باید درآمدزایی هم داشته باشد و کرسی‌های علمی را ترویج کند و گسترش دهد.

همچنین در این آیین، دکتر حسین حاتمی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، گزارش عملکرد پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان را (بازه زمانی یک سال پیش تاکنون) تشریح کرد.

گفتنی است در این آیین، دکتر امیرحمزه حقی‌آبی، دکتر عبدالرضا رشنو، دکتر فرهاد نامداری، دکتر حمزه امیری (رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان)، مهندس پروانه همتی (دانشجو دکتری پژوهشگر برتر)، قیصرپور (انجمن علمی برتر دانشکده علوم پایه) و دکتر زیبا زمانی‌فرد، مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان نیز سخنرانی کردند و موضوعات، مشکلات و راهکارهای پیشنهادی مرتبط با حوزه‌های پژوهش و فناوری مطرح شد.

 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

اقامه نماز در مدارس، مساجد و ادارات مورد توجه باشد

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

ترویج عدالت در جامعه، حرکت در مسیر شهداست

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

کشف شواهدی از سکونت 80 هزار سال پیش انسان در غار «قمری» خرم‌آباد

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بانک سپه لرستان

1800 لیتر سوخت قاچاق در پلدختر کشف شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

هشدار پلیس فتا لرستان به سکوهای خرید و فروش کالاهای دست دوم

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری

مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات همیار گاز لرستان

وعده آسفالت و روکش آسفالت جاده‌های گردشگری قبل از نوروز