اجرای طرح پایش میزان باقیمانده ها در گوشت ماهیان سردابی لرستان
اجتماعی
بزرگنمایی:
مدیرکل دامپزشکی استان لرستان گفت : از ابتدای خرداد ماه ۱۴۰۲ طرح پایش میزان باقیمانده ها در گوشت ماهیان سردابی استان شروع خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان لرستان گفت : از ابتدای خرداد ماه 1402 طرح پایش میزان باقیمانده ها در گوشت ماهیان سردابی استان شروع خواهد شد.
به گزارش تمدن لر، دکتر مصطفی زبردست در تشریح این خبر گفت : که باتوجه به حجم گسترده پرورش ماهیان سردابی در سطح استان به صورت یک استان پیشرو نیاز است که سلامت فراورده های تولیدی این صنعت توسط اداره کل دامپزشکی استان به عنوان دستگاه تخصصی در مباحث سلامت جامعه بررسی و پایش شود.
وی افزود: که باتوجه به هماهنگی به عمل آمده با سازمان دامپزشکی کشور و مرکز تشخیص، آزمایشگاه و پژوهش های کاربردی سازمان دامپزشکی کشور، از ابتدای خرداد ماه سال جاری تعداد 200 مورد نمونه برداری ماهی از سطح مزارع پرورش ماهی استان جمع آوری و به آزمایشگاه ارسال خواهد شد.
لازم به ذکر است که در این پایش میزان باقیمانده (سموم، آنتی بیوتیک ها، فلزات سنگین و رنگ های ممنوعه مالاشیت گرین و ...) بررسی و پایش می گردد.