آخرین مطالب

100 زندانی در خرم‌آباد توسط خیر لرستانی آزاد شدند اجتماعی

100 زندانی در خرم‌آباد توسط خیر لرستانی آزاد شدند

  بزرگنمایی:
طی مراسمی در سومین ماه مبارک رمضان یکصد زندانی جرائم مالی و غیر عمد توسط خیر نیک اندیش دکتر حاج علی دولتشاهی آزاد و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

به گزارش تمدن لر، این مراسم که با حضور عبدالمجید کشوری مدیرکل زندان های لرستان، حاج عزیزعلی نعمتی رئیس هیئت امنا مسجد حاج علی دولتشاهی،سرهنگ عباس دولتشاهی فرمانده سابق انتظامی، عباس رستمی حقوقدان و از وکلا برجسته، و برخی از مسئولان اداره کل زندانهای لرستان برگزار گردید.

عبدالمجید کشوری مدیرکل زندانهای لرستان ضمن خیر مقدم و تشکر ویژه از آزادی یکصد زندانی جرائم غیر عمد توسط خیر نیک اندیش دکتر علی دولتشاهی افزود: خداراشاکریم که امسال نیز همچون 4 سال گذشته با حضور گرم دکتر علی دولتشاهی این شخصیت برجسته و خیر فراملی یک بار دیگر شاهد آزادی 100 زندانی هستیم و این نشاندهنده تعصب، غیرت و حس انسان دوستی ایشان را می رساند که جای بسی تقدیر و تشکر را دارد.

کشوری افزود : قبل از برگزاری این مراسم شب گذشته در تماسی که با دکتر دولتشاهی جهت حضور در این مراسم را داشتم، ایشان اعلام داشت که برای کاری فوری به خارج از کشور سفر کرده اند ولی امروز با این حرکت بزرگ دیدیدم که دکتر علی دولتشاهی فکرشون و دلشون در لرستان هست که توسط این خیر بزرگ در زمان مدیریت بنده تاکنون بیش از 4 میلیارد تومان در کمک به آزادی زندانیان لرستان پرداخت کرده اند که این افتخاری ارزشمند برای لرستان و مردم آن میباشد.

مدیرکل زندان های لرستان بیان داشت: آزادی، رئفت اسلامی و بخشش و بخشیدن همواره در دین اسلام و قرآن کریم به آن اشارات زیادی شده است و دکتر دولتشاهی نیز دقیقا در راه انفاق اسلامی و آزادی همواره موجب سربلندی و خوشحالی عموم جامعه در سرتاسر ایران اسلامی و لرستان شده است که از ایشان در توسعه و ترویج این فرهنگ به عنوان یک الگوی ملی وخیر کشوری نام برده میشود.

کشوری گفت: اگر با دقت نگاه کنیم در هیچ جای دنیا و کشورهای حقوقی چنین اتفاقات بزرگی صورت نمیگیرد و بارها همان کشورهای دنیا از ما سوال میکنند که چگونه در یک جا 800 نفر در زندانی به سر میبرند ولی هیچگونه اتفاقی یا مشکلی پیش نمی آید و به یک باره چند صد نفر توسط افرادی خیر به آغوش گرم خانوادشان بازمیگردند؟ که جواب سوالشان همین اقدامات و کارهای عام المنغعه ای هست که توسط افرادی ارزشمند همانند دکتر علی دولتشاهی انجام میشود که خوشبختانه طی سالهای گذشته تاکنون 2 هزارو 750 زندانی بدهکار مالی با کمک دکتر علی دولتشاهی و دیگر ارگان ها و سازمان ها آزاد شده اند.

کشوری گفت: دکتر علی دولتشاهی یکی از سرمایه ها و خیرین عظیم کشوری در سطح دنیا میباشد که همواره با اقدامات خیرخواهانه خود موجب خوشحالی و آرامش دها هزار خانواده شده اند.

در این مراسم عزیز علی نعمتی نماینده تام الااختیار و رئیس هیئت امنا مسجد حاج علی دولتشاهی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و تقدیرو تشکر از دکتر علی دولتشاهی بابت آزادی یکصد زندانی بدهکار مالی، گفت: در ماهی هستیم که به ماه دعا، تقوا، و عمل صالح معروف هست که ائمه اطهار (ع) تاکیدات بسزایی بر استجابت دعا در این ماه مبارک داشته اند که جا دارد از جناب کشوری مدیرکل فعال زندانهای لرستان و دکتر علی دولتشاهی خیر نیک اندیش و خیر فراملی تقدیر و تشکر نمود چرا که موجبات خوشحالی و خرسندی یکصد خانواده منتظر را فراهم نمودند.

حاج عزبزعلی نعمتی به اقدامات خیرخواهانه دکتر علی دولتشاهی اشاره کرد و افزود:زبان از بیان عملکرد خیرخواهانه برادر عزیزم دکتر حاج علی دولتشاهی قاصر است ولی هرگاه به یاد دارم و میبینم از زیر دستورات امورات خیرخواهانه این شخصیت خیرخواه جهانی زمان کم می آوریم، چراکه دغدغه ایشان رفع مشکلات و گرفتاری های مردم از اولویت های اقدامات عام المنفعه وی هست.*

رئیس هیئت امنا مسجد حاج علی دولتشاهی گفت:طی سال های گذشته وقتی دکتر دولتشاهی با بنده در خصوص پیگیری و آزادی یک زندانی اعدامی در شهر سی سخت تماس گرفتند که مادر این پسر جوان در فیلمی از مردم خواسته بود که همین یک فرزند را دارند و پای چوبه دار هستند، آزاد شود، دکتر دولتشاهی با دیدن این خواسته و گریه های مادرانه خود را به کشور می رساند و ایشان را از اعدام نجات دادند،که اطرافیان این جوان میگفتند از سه سال گذشته ایشان تقوا و نماز شب پیشه کرده بودند، که خدا دکتر حاج علی دولتشاهی را به داد ایشان رساند، که این است معنای تقوا و عمل صالح و خدای بزرگ نظر خواهند کرد.

حاج نعمتی بیان داشت: دکتر حاج علی از جنس مردم هست و برای رضای خلق خدا از هیچ کوششی دریغ نمیکند، و هدفش توسعه و ترویج و فرهنگ سازی اقدامات خیرخواهانه در سطح جامعه هست و به عنوان الگویی نیک اندیش خوشبختانه از ثروت خدادادی خود در بین نیازمندان جامعه و اقشار مختلف مردم موجب سربلندی دیار افلاک در کشور شده است.

حاج نعمتی گفت: در همین راستا هماهنگونه که حضرت علی (ع) به عنوان الگوی رفتاری و انسانی مردانمان هست ، حضرت فاطمه زهرا س و زینب کبری س نیز به عنوان الگوی زنان و دختران جامعه معرفی شده اند که همسر دکتر علی دولتشاهی و ایشان هردو مانند دو دوست صمیمی اقدام به کارهای خیرخواهانه در سطح دنیا، کشور و استان میزنند و همین باعث الگوی رفتاری این دو در جامعه گردد.

حاج نمعتی افزود: دررهمین چند روز گذشته دکتر حاج علی دولتشاهی تعداد 10 آمبولانس مجهز سیستم روز درمانی، توزیعو اهدا 2 هزار کارت هدیه ده میلیون ریالی میان نیروهای خدماتی و پاکبانان شهرداری های لرستان و همچنین در این روز آزادی 100 زندانی جرائم غیر عمد را در سفر به لرستان انجام دادن و اینها نیز برگ زرینی دیگر در تاریخ ایشان اضافه گردید.

لازم به ذکر است در این مراسم لوح تقدیر و سپاس توسط کشوری مدیرکل زندانهای لرستان به حاج عزیز علی نعمتی نماینده دکتر علی دولتشاهی خطاب به ایشان اهدا گردید. و در یک مراسمی معنوی یکصد زندانی با اهدا گل توسط مسئولان حاضر در مراسم به آغوش گرم خانواده بدرقه شدند..*/خبرآنلاین



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

اقامه نماز در مدارس، مساجد و ادارات مورد توجه باشد

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

ترویج عدالت در جامعه، حرکت در مسیر شهداست

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

کشف شواهدی از سکونت 80 هزار سال پیش انسان در غار «قمری» خرم‌آباد

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بانک سپه لرستان

1800 لیتر سوخت قاچاق در پلدختر کشف شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

هشدار پلیس فتا لرستان به سکوهای خرید و فروش کالاهای دست دوم

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری