بزرگنمایی:
مادران غزه نمایندگانی از اراده ملی، الگوی عملی و بارزی برای فرزندان خود هستند
فاطمه کردعلیوند- تمدن لر، بانوان از صدر اسلام تا کنون همواره به عنوان ستونهای محکم نهضت های مقاومت، وظایف گسترده ای داشته اند.
کمتر زنی در فلسطین را پیدا میکنید که پدر، همسر، برادر یا فرزندانش را در جریان مقاومت علیه اشغالگران از دست نداده باشد و یا تجربه آوارگی نداشته باشد، اما آنها لحظهای به تسلیم شدن و دست کشیدن از مقاومت فکر نکردند.
زنان غزه در مواجهه با شرایط جنگی فعالیتهای متعدد فرهنگی انجام دادند؛ چنانکه زنان روزنامه نگار غزه برای آگاهسازی افکار عمومی جهان در بحرانی ترین وضعیت جنگ، از رویدادها و اطلاعات دقیق گزارش تهیه می کنند.
آنها به طور پیوسته با پوشش انسانی و اجتماعی وقایع ، به تأثیرات جنگ بر زندگی افراد به ویژه زنان و کودکان می پردازند تا بتوانند با پرده برداری از جنایات صهیونیستها، گامی برای تحکیم مقاومت و پیروزی فلسطین بردارند.
در واقع مادران غزه نمایندگانی از اراده ملی، الگوی عملی و بارزی برای فرزندان خود هستند.
بانوان غزه همواره برای ارتقای سطح درک نسل نوجوان و جوان از مفهوم مقاومت سلحشورانه، فرزندان وطن را به حمایت از مقاومت ملی تشویق میکنند.
مادران در سراسر جهان برای مدیریت خانواده در وضعیتهای چالش برانگیز، از تفکر انعطاف پذیربهره می برند.
در حالی که مادران در غزه باید خانوادهای را مدیریت کنند که نه تنهادر دستیابی به حداقل نیازهای حیاتی دچار مشکل است؛ بلکه با انوع سوگ، آسیبهای جسمی، روانی و ... دست و پنجه نرم می کند.
این مادران برای ایجاد محیطی امن برای خانواده، تمام تلاششان را به کار می بندند تا بتوانند با حمایتهای معیشتی و روحی فرزندان و به ویژه کودکانشان را با این شرایط ت تحمل ناپذیرمنطبق کنند.
زندگی زنان فلسطینی با فداکاری و از خودگذشتی عجین شده و معنا پیدا می کند و پا به پای مردان در خلق حماسه انتفاضه و تلاش برای آمادگی جهت مقابله با هر نوع تجاوزگری رژیم صهیونیستی و پرورش نسل مقاومت برای پیروزی نهایی در مقابل صهیونیستها حرکت می کنند و تمام توطئههایی که علیه ملت فلسطین طراحی شده است را خنثی می کنند؛ تنها زن فلسطینی است که میتواند فرزندان خود را در راه آزادی و مقاومت و دفاع از وجب به وجب خاک فلسطین تبیین کند.
اگرچه دشمن با همه امکانات نظامی، اقتصادی، سیاسی و حمایت استکبار در جبهه حضور یافته است و گاهی شعار پیروزی سر میدهد، اما در حقیقت زنان و مردان غزه پیروز میدان هستند؛
بانوان غزه در هر برهه با امکانات موجود اعم از شبکه های اجتماعی، اینترنت یا گزارشهای خبری برای انتشار حقوق بشر پایمال شده در سرزمینشان استفاده میکنند.
در واقع آنان صدای مظلومیت غزه و راویان حقایق و عمق فجای صهیونیسمها بر مردم مسلمان کشورشان هستند.
مادران غزه نمایندگانی از اراده ملی، الگوی عملی و بارزی برای فرزندان خود هستند.
آنها در خلال رفتار و گفتار خود، پایبندی به ظلم ستیزی و تعهد به ارزشهای مقاومت را به فرزندانشان آموزش می دهند. استقامت آنان به وفور در گزارشهای خبری دیده می شود
مادری از میان آوارههای خانه اش، شانه دخترش را پیدا و موهای او را شانه می کند. مادری با حداقل موادغذا ایی برای فرزندان خود غذای خلاقانه درست میکند. مادری از زیر آوار اسباب بازیهای شکسته، فرزندش را بیرون می آورد
این مادران پیام مستقیمی از تلاش بردباری را به فرزندان خود منتقل می کنند که ترجمان آن در پاسخهای کودکان غزه تبلور می کند،
آنجا که در پاسخ به مصاحبه های می گویند قصد دارند پس از پایان جنگ، خانه های خود رابازسازی کنند و هرگز به ترک خانه هایشان که منهدم شده است، فکر نمی کنند
مظلومیت زنان و کودکان غزه موجب شد افکار عمومی اسرائیل را ظالم و غاصب بدانند.
مقام معظم رهبری نیز مردم غزه را پیروز اعلام کرده است:
آن که در میدان پیروز است، مردم غزها ند، مردم فلسطینند. اینها توانستند کارهای بزرگی انجام بدهند، او ا لا مردم غزه با صبر مودشان، با ایستادگی مودشان، با تسلیم نشدن خودشان نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره آمریکا و فرانسه و انگلیس و امثال اینها کنار کشیدند، اینها را رسوا کردند. مردم غزه با صبر خودشان توانستند وجدانهای بشری را به حرکت دربیاورند
فاطمه کردعلیوند/مدیرمسئول هفته نامه دیار مفرغ