بزرگنمایی:
وضعیت نامناسب و بی سروسامان جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس خبری ورزشگاه تختی خرم آباد توهینی واضح به خبرنگاران است.
پایگاه خبری تمدن لر - یادداشت - سید احمد موسوی- اینکه شهر خرم آباد برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر فوتبال صاحب نماینده شد اتفاقی بی سابقه و نادر بود که شادمانی را تا عمق خانواده های لرستانی برد و تجربه و فصلی نو در زندگی مردم بنا نهاده شد.
بدنبال این اتفاق شیرین و بلافاصله پس از صعود تاریخی خیبر به لیگ برتر تلاشهای شبانه روزی برای ایجاد استانداردهای لازم و رفع نواقص ورزشگاه تختی خرم آباد بسرعت شروع و حدوداً در 3 ماه الزامات و تغییرات مد نظر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای میزبانی در خرم آباد اعمال گردید البته در کمال تعجب و تامل بدون توجه به وضعیت جایگاه خبرنگاران با تایید شرایط میزبانی از سوی سازمان لیگ در ورزشگاه تختی و شروع لیگ برتر تب و تاب و نشاط تازه ای ورزش استان و جوانان را فرا گرفت .
با آغاز مسابقات تنها قسمتی که با بی مهری و بی توجهی مسئولین قرار گرفت جایگاه خبرنگاران ، سالن کنفرانس مطبوعاتی و جایگاه میکسدزون بود که وضعیت بسیار نابسامانی داشته و علی رغم پیگیری خبرنگاران اما گوش شنوایی وجود نداشت تا اینکه نیم فصل به پایان رسید .
اگر نگاهی به سایر ورزشگاه های ایران داشته باشیم می بینیم که به جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس خبری توجه ویژه ای شده و شرایط و امکانات در خور شانی برای خبرنگاران ورزشی مهیا گردیده اما در ورزشگاه تختی خرم آباد که گویا تافته جدا بافته ایم نه جانمایی درستی صورت گرفته و نه امکاناتی در فضای نامناسب فعلی مهیاست و مهمتر آنکه شان خبرنگار در بازیهای خانگی خیبر خرم آباد در اثر بی توجهی و درک نامناسب برخی مسئولین کاملا زیرسوال رفته و استقرار خبرنگار در این مکان توهینی واضح به رسانه می باشد.
فضایی دارای مبلمان ، میز، لوازم تحریر، صندلی های دسته دار، امکانات رفاهی ، اینترنت ، و راه ورود و خروج مستقل از تماشاگران حقوق بحق و قانونی اصحاب رسانه در جایگاه خبرنگاران می باشد که تاکنون خبرنگاران ورزشی در خرم آباد به لطف مسئولین از آن بی بهره هستند و در مکانی مستقر می شوند که حتی برای ورود و خروج دردسرهای زیادی بدنبال داشته و بجز اینکه هیچگونه امکاناتی ندارد خبرنگاران در میان ازدحام افراد غیر خبرنگار در این مکانهای غیراستاندارد راهی جز سکوت نخواهند داشت .
برای حل این مشکلات ابتدایی که متولیان آن در لرستان سردرگم شدند فقط کافیست سری به برخی ورزشگاههای ایران مثلا: اصفهان ، یزد ، اراک و .... زده تا اولاً نسبت به نحوه ایجاد استانداردهای لازم در حوزه رسانه آشنا شوند دوماً با الگوبرداری از آن ورزشگاهها بتوانند جایگاه خبرنگاران را در ورزشگاه تختی خرم آباد تجهیز و نو نوا نمایند .
همانطور که می دانیم که متولی ورزشگاه ها اداره کل ورزش و جوانان استان است اما برای برگزاری مسابقات فوتبال ورزشگاه تحویل هیات فوتبال داده می شود و هیات است که مسئول برگزاری مسابقات میباشد و بایستی مشکلات و نواقص محل برگزاری را کتباً به اداره کل ورزش و جوانان اعلام نماید تا شرایط استاندارد حوزه های مختلف ورزشگاه مهیا گردد چرا که فدراسیون بعنوان مسئول فوتبال کشور هیاتهای فوتبال استانی را مسئول می شناسد بنابراین هیات فوتبال لرستان در این خصوص بایستی در پی رفع مشکلات و تجهیز جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس با اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان مکاتبه می نموده تا اقدامات بعدی در خصوص جایگاه خبرنگاران صورت می گرفت اما بهرحال با نگاهی ساده به جایگاه خبرنگاران در ورزشگاه تختی خرم آباد به کوتاهی مسئولان در عمل به وظایف خود پی خواهیم برد که معلوم نیست در این ورزشگاه متولی کیست ؟ مجری کیست و ناظر کجاست! و همین که خبرنگاران همواره از مشکلات جامعه می گویند اما در بیان مشکلات خود کمتر لب به سخن می گشایند موجب شده که دغدغه های آنان کمتر دیده شود و مورد بی توجهی قرار گیرند.
در پایان به متولیان این موضوع که تاکنون در این حوزه کوتاهی نمودند توصیه میشود این دغدغه خبرنگاران ورزشی را تا قبل از شروع نیم فصل دوم برطرف نمایند و به کم کاری ها و کوتاهی در عمل به وظایف قانونی خود پایان دهند.