در بازدید استاندار لرستان از پروژه مدرسه6 کلاسه معمولان صورت گرفت ؛
بزرگنمایی:
با توجه به نیاز منطقه معمولان و پلدختر و با تلاشهای شبانه روزی کارکنان نوسازی مدارس ، مدرسه ۶ کلاسه معمولان و ۱۲ کلاسه پلدختر تا اوایل مهرماه افتتاح خواهند شد.
با توجه به نیاز منطقه معمولان و پلدختر و با تلاشهای شبانه روزی کارکنان نوسازی مدارس ، مدرسه 6 کلاسه معمولان و 12 کلاسه پلدختر تا اوایل مهرماه افتتاح خواهند شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، دکتر خادمی استاندار لرستان ، امیری معاونت هماهنگی امور عمرانی ، مهندس حیدری مدیر کل نوسازی مدارس استان ، خدانظر دریکوند معاون استاندار و جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان ضمن بازدید از روند اجرای پروژه های مناطق سیل زده معمولان و پلدختر از مدرسه 6 کلاسه معمولان بازدید کردند.
مهندس حیدری در این بازدید گفت: مدرسه 6 کلاسه معمولان با زیر بنای 1000 متر مربع بر اساس قرارداد با پیمانکار قرار بود در خردادماه سال آینده به بهره برداری برسد اما با توجه به نیاز این بخش و با تلاشهای شبانه روزی کارکنان نوسازی مدارس در مهرماه سال جاری تکمیل و افتتاح خواهد شد.
وی اظهار داشت: در شهر پلدختر هم یک مدرسه 12 کلاسه با زیربنای تقریبی 2000 متر مربع مشابه مدرسه 6 کلاسه معمولان داریم که روزهای پایانی عملیات اجرایی خود را سپری می کند و در مهرماه سال جاری مورد استفاده دانش آموزان قرار خواهد گرفت
مهندس حیدری در ادامه افزود: در جریان سیل به 423 فضای آموزشی آسیب وارد شد که از این میزان 310 مدرسه نیازمند تعمیر و 113 مدرسه دیگر تخریبی اعلام شدند ، خوشبختانه با همت کارکنان نوسازی مدارس و مشارکت بی نظیر خیرین مدرسه ساز کار تعمیر همه ی 310 مدرسه با یکهزار و 755 کلاس درس به اتمام رسیده است و عملیات اجرایی 62 مدرسه از 113 مدرسه تخریب شده از سیل نیز آغاز شده و امیدواریم که بتوانیم کار ساخت مدارس 1 و 2 کلاسه را تا پایان مهر به اتمام برسانیم اما برای سایر مدارس بدلیل حجم بالای پروژه و شروع فصل سرما ، برنامه زمان بندی ما ، تحویل مدارس 6 کلاسه برای دهه مبارک فجر خواهد بود و پس از آن پروژه های بزرگتر را در تابستان سال آینده تکمیل خواهیم نمود.
وی در ادامه گفت: با شروع سال تحصیلی جدید نیز 31 فضای آموزشی در قالب 122 کلاس درس مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و به سرانه آموزشی استان افزوده خواهد شد.
وی با اشاره به بحث استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس ، گفت: استان لرستان در این مبحث به هیچ وجه شرایط قابل قبولی ندارد و یکی از محرومترین استانهای کشور است به نحوی که دارای 2 هزار و 881 کلاس درس است که علی رغم نصب علمک گاز در ورودی این کلاس ها ، همچنان از بخاری نفتی استفاده می کنند و ما برای رفع این معضل تصمیم گرفته ایم در فاز اول تمامی این کلاسها را مجهز به سیستم های گرمایشی استاندارد ائم از پکیج ، رادیاتور و بخاری گازی هرمتیک کنیم و در فاز دوم هم ، مدارسی که تا کنون علمک گاز برای آنها نصب نشده است را با مشارکت شرکت گاز استان مجهز نموده و سپس سیستم های گرمایشی استاندارد را هم برای این مدارس نصب نماییم .
مهندس حیدری اظهار امیدواری کرد: کلیه 2 هزار و 881 کلاس درسی که از بخاری نفتی استفاده می کنند و علمک گاز در ورودی مدارس نصب شده است ، تا شروع فصل سرما مجهز به سیستم های گرمایشی استاندارد شوند.