بزرگنمایی:
مدیرکل بنیادمسکن لرستان با اشاره به اهمیت پویایی اقتصاد خانوارهای روستایی برآموزش و توانمندسازی روستاییان در راستای دستیابی به توسعه پایدارواستفاده بهینه ازمنابع کشورتاکیدکرد.
مدیرکل بنیادمسکن لرستان با اشاره به اهمیت پویایی اقتصاد خانوارهای روستایی برآموزش و توانمندسازی روستاییان در راستای دستیابی به توسعه پایدارواستفاده بهینه ازمنابع کشورتاکیدکرد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، در این جلسه که باحضور آذرخش مدیرکل فنی و حرفهای استان برگزارشدمدیرکل بنیادمسکن لرستان روستاییان را یکی از مهمترین قطب های اقتصادی کشوردانسته و افزود: آموزش نقشی بسیار اساسی در توسعه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جوامع دارد و پیشرفت در روستاها نیز با توسعه مهارتآموزی میسر میشود.
رضایی صرف زیرساختهاوخدمات زیربنایی در روستاها راجوابگوی نیازهای حال حاضرجوامع روستایی ندانسته و افزود: ایجاد فرصتهای مناسب شغلی، افزایش تولید و درآمد روستاییان، تقویت بنیه اقتصادی روستاها و کاهش بیکاری مستلزم آموزش و مهارتآموزی روستاییان است.
مدیرکل بنیادمسکن لرستان باتاکید برضرورت محرومیت زدایی از روستاهای استان افزود: در طرح توسعه پایدار منظومههای روستایی، روستاها براساس شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و ظرفیت ها، به تفکیک منظومه هایی راتشکیل داده و هر یک به قطب های فرهنگی، کشاورزی،صنعتی واقتصادی تبدیل می شوند.
وی بااشاره به تهیه 99طرح منظومه روستایی درسطح کشور5طرح منظومه روستایی راسهم استان عنوان نموده و افزود:7طرح منظومه روستایی در کشور بصورت پایلوت به اجرا خواهد رسید که طرح منظومه روستایی بخش ززوماهرو شهرستان الیگودرزیکی از7طرح پایلوت کشوری می باشد.
رضایی با تاکید برتنظیم تفاهمنامه مشترک با سازمان فنی و حرفهای استان در راستای آموزش کارآفرینان و متقاضیان گرایش های شغلی در بخش ززو ماهرو شهرستان الیگودرز و نیروهای اجرایی شاغل در حوزه مسکن روستایی عنوان داشت:آموزش های فنی و حرفهای با توانمندسازی روستاییان زمینه ساز گسترش عدالت اجتماعی ،تحقق توسعه پایدارو پیشرفت اقتصادی،بهبود وضعیت اشتغال،جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان وافزایش نشاط و اصلاح سبک زندگی و افزایش نرخ بهره بری در زندگی جوامع روستایی خواهد بود.
مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای لرستان توسعه روستایی را فرآیندی همه جانبه و پایداردانسته و افزود: یکی از ضرورتهای دستیابی به توسعه پایدار در مناطق روستایی، توانمندسازی جوامع روستایی است و اولین راهبرد عمده درتدوین، طراحی واجرای برنامههای توانمندسازی روستاییان آموزش بوده و در این راستا با تمام امکانات و ظرفیتهای موجود همکاری لازم را خواهیم داشت.