آخرین مطالب

همایش تجلیل از پزشک خانواده و تیم سلامت در لرستان برگزار شد اجتماعی

همایش تجلیل از پزشک خانواده و تیم سلامت در لرستان برگزار شد

  بزرگنمایی:
همزمان با سراسر کشور، همایش تجلیل از پزشک خانواده و تیم سلامت در لرستان و به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور برگزار شد.

همزمان با سراسر کشور، همایش تجلیل از پزشک خانواده و تیم سلامت در لرستان و به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، همایش تجلیل از پزشک خانواده و تیم سلامت همزمان با سراسر کشور و به صورت ویدیو کنفرانس با حضور دکتر ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور و در استان لرستان با حضور دکتر شاهدخت فتحی بیرانوند مدیر کل بیمه سلامت استان،دکتر مریم کوشکی معاونت بهداشتی  و درمانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان و تیم سلامت برگزار شد.

 شاهدخت فتحی بیرانوند مدیرکل بیمه سلامت استان لرستان در این همایش، افزود: تیم سلامت نقش مهمی در ارائه خدمات سطح یک شامل خدمات پیشگیری و درمانی را دارند که در این راستا پزشکان محترم خدماتی مثل ویزیت ،تجویز دارو، تجویز خدمات پاراکلینیک ،درخواست مشاوره، همچنین ارجاع بیماران به سطوح 2 و 3  و ثبت و ضبط اطلاعات در پرونده سلامت الکترونیک را بر عهده دارند که در واقع نقش مهمی را در ارتقای سلامت ایفا می‌کنند.

  وی ضمن تقدیر و تشکر از پزشکان و ماماها های تیم سلامت  که خدمات قابل توجهی به بیمه شدگان ارائه می دهند، ادامه داد: نگاه دکتر ناصحی مدیر عامل بیمه سلامت به برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع مثبت است و رویکرد ایشان این است که در بحث پرداخت مطالبات و افزایش تعامل و همکاری بیشتر بین سازمان بیمه سلامت و وزارت بهداشت و در سطح پایین تر بین دانشگاه علوم پزشکی و حوزه معاونت بهداشت ایجاد شود که خوشبختانه این روال تعامل و همکاری در استان لرستان همیشه برقرار بوده و جای تحسین و تقدیر دارد که امیدواریم این تعامل همچنان ادامه داشته باشد.

 مدیرکل بیمه سلامت استان لرستان با اشاره به حوزه برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در استان بیان کرد: در حوزه برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع حدود 115 مرکز بهداشتی  درمانی در سطح استان وجود دارد که  172 پزشک و 150 ماما کار ارائه خدمات در سطح یک را بر عهده دارند .

وی اظهار کرد: خدماتی که در حوزه سطح یک صورت می گیرد بیشتر خدماتی با هدف پیشگیرانه و خدمات درمانی هم صورت می‌گیرد که به برکت حضور پزشکان و ماماها در مراکز بهداشتی تیم سلامت در دهه اخیر، شاهد کاهش چشمگیر مرگ و میر مادران باردار و کودکان زیر 5 سال ،رشد شاخص بهداشتی،زیست‌محیطی ،آب آشامیدنی کاهش و کنترل بیماریهای مشترک انسان و دام ،کنترل بیماری های واگیر ،کاهش بیماری مالاریا و غیره بوده ایم.

وی اضافه کرد: از نتیجه زحمات ارزشمند تیم سلامت در استان مخصوصاً عزیزانی که در مراکز بهداشتی و درمانی در نقاط دور افتاده و صعب العبوری که ساعتها مسافت را طی می کند تا به مقصد برسند تقدیر و تشکر می کنم.

 فتحی بیرانوند تاکید کرد:  انضباط مالی که در حوزه سازمان بیمه ایجاد شده و با پرداخت های به موقع  که انجام می‌شود بتوانیم حداقل ذره‌ای از زحمات این عزیزان را جبران و افزایش رضایتمندی در راستای انگیزه خدمت به ساکنین روستا و عشایر ایجاد شود.

لازم به ذکر است،در پایان این همایش از از دکتر مصطفی پولادوند به عنوان پزشک منطقه تنگ هفت شهر سپیددشت، دکتر فریدون فرمانی به عنوان پزشک منطقه پاعلم شهرستان پلدختر و دکتر معصومه دریکوندی به عنوان ماما منطقه شول آباد شهرستان الیگودرز تجلیل به عمل آمد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

اقامه نماز در مدارس، مساجد و ادارات مورد توجه باشد

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

ترویج عدالت در جامعه، حرکت در مسیر شهداست

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

کشف شواهدی از سکونت 80 هزار سال پیش انسان در غار «قمری» خرم‌آباد

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بانک سپه لرستان

1800 لیتر سوخت قاچاق در پلدختر کشف شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

هشدار پلیس فتا لرستان به سکوهای خرید و فروش کالاهای دست دوم

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری