انطباق فرآورده های غذایی با احکام اسلامی راهی برای توسعه مبادلات
اجتماعی
بزرگنمایی:
دوره آموزشی استاندارد ۱۲۰۰۰-غذای حلال برای مدیران کنترل کیفیت واحد های تولیدی استان لرستان به صورت مجازی و با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.
دوره آموزشی استاندارد 12000-غذای حلال برای مدیران کنترل کیفیت واحد های تولیدی استان لرستان به صورت مجازی و با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است. رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیر اسلامی ضروری است، بنابراین با توجه به ضرورت موضوع، دوره آموزشی استاندارد 12000-غذای حلال به منظور گنجاندن مولفه شرعی در استاندارد فرآورده های غذایی برای مدیران کنترل کیفیت واحد های تولیدی لرستان برگزار شد.
بنابراین گزارش، در این دوره آموزشی الزامات و ویژگی های پایه برای انطباق مواد اولیه و فرآورده های غذایی، در هر مرحله از زنجیره غذایی با احکام و قوانین اسلام، منطبق با الزامات مذهب فقه جعفری نیز ارایه گردید.