بزرگنمایی:
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، حضرت فاطمه زهرا (س) کامل ترین و برترین الگو و اسوه برای زنان مسلمان جهان است که امروز نیاز است همه امت اسلامی بویژه زنان ما بیش از پیش در همه امور از زهد، تقوا و عبادت گرفته تا همسرداری، ولایت پذیری و ایثارگری از این بانوی بزرگوار درس بگیرند.
هر چند زنان زیادی به لحاظ فضایل اخلاقی وانسانی و نقش آفرینی در جهان بشریت در طول تاریخ خوش درخشیدند اما هیچ زنی به پای حضرت زهرای مرضیه(س) نرسیده است، چرا که ایشان با عمر کوتاه خود، آثار و برکات زیادی را برای همه زمان ها به یادگار گذاشت.
امروز شاهد هستیم که بقای اسلام توسط فاطمه زهرا (س) و فرزندان ایشان رقم خورده است و آیات و روایات و سوره های قرآنی بویژه سوره کوثر گواه عظمت این بانوی بی نظیر اسلام را می رساند.
زنان مسلمان بویژه ایران اسلامی نیز باید با تبعیت از حضرت زهرای مرضیه (س) در رابطه با حجاب و عفاف و دفاع از ولایت فقیه همیشه در صحنه باشند و گوش به فرمان رهبرفرزانه انقلاب باشند.
زهرای مرضیه (س) این بزرگ بانوی اسلام، نمونه بارز ایستادگی در برابر ظلم و دفاع از آرمان های حق و حقیقت است که ضرورت دارد در راه ترویج آموزه های اخلاقی و تربیتی ایشان در جامعه تلاش شود.
حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی کاملی است که نه تنها زنان بلکه مردان نیز باید به ایشان اقتدا کنند.
این بانوی بزرگوار در طول زندگی کوتاه خود از شان، منزلت و فضیلتی والا برخوردار بود و در مسیر دفاع از ولایت حرکت کرد. اگر امروز جهان مادی برای رسیدن به جهان معنوی خلق شده، محور خلقت آن زن است.
سیره حضرت فاطمه (س) از یک سو به جهت انتساب ایشان به عنوان دختر خاتم پیامبران (ص)، همسر امامت و مادر ولایت و از سوی دیگر ویژگی های شخصیتی که در وجود ایشان دیده می شود، ایشان را به عنوان یک الگو مطرح کرده است.
برای پیاده کردن الگوی رفتاری حضرت فاطمه (س) در عصر کنونی و تربیت نسل جوان باید کار فرهنگی صورت گیرد
. بر اساس آموزههای دینی اسلام، زن جایگاهی رفیع در نظام هستی دارد و از دامن زن مرد به معراج می رود.
خداوند از حضرت فاطمه زهرا(س)، حضرت مریم، آسیه و مادر حضرت موسی (س) به بزرگی یاد کرده است چرا که از جایگاه والایی برخوردار بودند.
در قرآن کریم ویژگی های منحصر به فردی برای زنان ذکر شده است که زن و تکثیر نسل آدمیان، زن و ایجاد آرامش خانه و خانواده و زن و مقام والای مادری از مهم ترین این ویژگی هاست.
در نظام فکری دین اسلام، زن جایگاهی بلند مرتبه و مسوولیت های بزرگی برعهده دارد، که اگر در جایگاه اصلی خود که همگام با ساختمان وجودی اوست، قرار گیرد، بسیاری از مشکلات خانواده و اجتماع حل می شود.
اما اگر زنان از این جایگاه جدا شوند در قربانگاه شهوت پرستان مرفه و در پوششی زیبا بنام آزادی، قربانی می شوند.
در شبه جزیره ی عرب، زن مایه ی ننگ خانواده بوده و حق دفاع از خود را نداشت اما با ظهور دین مقدس اسلام و تولد حضرت زهرا (س) زن جایگاه رفیعی پیدا کرده است .
حضرت فاطمه زهرا (س) حمایت از ولایت و امامت را به همه یاد دادند زیرا امامت از اصول اعتقادی شیعه است، بنابراین بزرگداشت ایام فاطمیه یک مساله اعتقادی است.
فاطمه کردعلیوند/ پایگاه خبری تمدن لر