آخرین مطالب

سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد معرفی شد اجتماعی

سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد معرفی شد

  بزرگنمایی:
دکتر محمد حیدریان بعنوان سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد معرفی و منصوب شد .

دکتر محمد حیدریان بعنوان سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد معرفی و منصوب شد .

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، دکتر فرهادی مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه در  آئین تکریم و معارفه سرپرست مرکز  آموزشی و درمانی بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد: گفت خدمت در مجموعه  دانشگاه علوم پزشکی لرستان بسیار حساس و مهم است گفت دارای ابعاد و خدمات بسیار متنوع و گسترده ای می باشد که این خود حاکی از مسئولیت سنگین در همه ی عرصه ها و  فعالیت های محوله در راه خدمتگزاری به مردم می باشد .

دکتر فرهادی افزود: اهمیت دانشگاه در زمینه های مختلف قابل درک برای همگان می باشد چرا که دانشگاه علوم پزشکی لرستان یک مجموعه تخصصی و فوق تخصصی است و مدیریت کردن این مجموعه به لحاظ سطح علمی بسیار بالا دشوار و سنگین است .

وی ادامه داد: علاوه بر مسئولیت های متنوع و متکثر در دانشگاه علوم پزشکی لرستان ،در همه عرصه ها باید قدرت پاسخگویی و خدمت رسانی سریع و دقیق به مردم را لحاظ کرد و باید پاسخگوی لحظه به لحظه مدیریت خود به جامعه باشیم و در راه ترسیم شده که همانا تحقق سلامت جامعه است گام برداریم .

دکتر فرهادی گفت: دکتر سعید رحیمی در طول خدمت و قبول مسئولیت خود در مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد ،تلاشگر ،کوشا،خوش فکر بودند که خدمات ارزنده ای را در مدت مسئولیت خود ارائه کردند .

وی بیان کرد: دکتر حیدریان را نیز  بعنوان شخصی مسئولیت پذیر می شناسیم که باید علاوه بر کارهای درمانی محوله ،حیطه آموزشی را بیشتر از گذشته در این مرکز تقویت کند که دانشگاه علوم پزشکی لرستان با کارهای آموزشی ارتقا می یابد .

حضرت حجت الاسلام والمسلمین عوض نژاد معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه گفت:در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئولیت نوعی امانت الهی است که در جهت خدمت به افراد واگذار میشود و دیدگاه مسئولین باید با هدف خدمتگزاری به مردم همواره تعریف شود .

وی عنوان کرد: مقوله امنیت در جمهوری اسلامی ایران برگرفته شده از خون شهدا می باشد و به واسطه هر صندلی برای کسب مسئولیت و خدمت دهها شهید را تقدیم آرمانها و ارزشهای متعالی انقلاب اسلامی کرده ایم که همه باید قدر دان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم .

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت:باید همه مسئولین با الگو قرار دادن سردار رشید جهان اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی در همه عرصه ها حضور داشته باشیم و به مسئولیت خود عمل کنیم .

دکتر صالح آزاد بخت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه گفت: تغییرات در حوزه درمان اجتناب ناپذیر است و انتصاب دکتر محمد حیدریان بعنوان سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی برطبق استاندارد سازی ترسیم شده  در خدمات درمان در راستای سند 1404تدوین دانشگاه علوم پزشکی لرستان بوده است و از این پس در انتصابات خود از این سند و استانداردسازی هایی که شده است پیروی و استفاده خواهیم کرد که شرایط احراز مسئولیت های درمانی نیز در آن بطور کامل درج شده است .

دکتر حیدریان سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد خاطر نشان کرد:با نگاه بسیجی محور و جهادی در حوزه در مان فعالیت خواهم کرد و در مدیریت خود محور را بر شایستگی و خرد جمعی هدایت خواهم نمود و از مدیریت خودسرانه اکیدا پرهیز خواهم کرد و امید که در شأن مردم شهید پرور  لرستان بتوانم خدمتی شایسته ارائه کنم و از حسن اعتماد دکتر نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نهایت قدردانی را دارم.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

اقامه نماز در مدارس، مساجد و ادارات مورد توجه باشد

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

ترویج عدالت در جامعه، حرکت در مسیر شهداست

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

کشف شواهدی از سکونت 80 هزار سال پیش انسان در غار «قمری» خرم‌آباد

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بانک سپه لرستان

1800 لیتر سوخت قاچاق در پلدختر کشف شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

هشدار پلیس فتا لرستان به سکوهای خرید و فروش کالاهای دست دوم

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری