آخرین مطالب

نبود تشکل‌های حرفه‌ای و رسمی از مشکلات حوزه گردشگری لرستان است فرهنگی

نبود تشکل‌های حرفه‌ای و رسمی از مشکلات حوزه گردشگری لرستان است

  بزرگنمایی:
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشکلات استان لرستان در حوزه گردشگری را نبود تشکل‌های حرفه‌ای و رسمی عنوان کرد و گفت: این تشکل‌ها باید شکل قانونی داشته باشد و فعالان این رسته توسط نمایندگان حرفه‌ای خواسته‌ها و طرح‌های خویش را بیان کنند.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشکلات استان لرستان در حوزه گردشگری را نبود تشکل‌های حرفه‌ای و رسمی عنوان کرد و گفت: این تشکل‌ها باید شکل قانونی داشته باشد و فعالان این رسته توسط نمایندگان حرفه‌ای خواسته‌ها و طرح‌های خویش را بیان کنند.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، تیموری ظهر امروز پنجشنبه ششم خردادماه 1400 در این نشست که در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: «هیچ‌گونه محدودیتی در اجرای فعالیت‌های گردشگری در استان‌ها نداریم مگر اینکه شهر مورد نظر قرمز باشد که در این‌صورت تا اطلاع ثانویه ستاد ملی کرونا و اعلام رنگ‌بندی شهرها، تابع ستاد ملی کرونا هستیم.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد: از دی‌ماه سال گذشته مشاغل گردشگری جزو گروه یک قرار گرفتند و مسلما برای هر شخصی که به قصد سفر یا انجام کاری، راهی لرستان یا هر استانی می‌شود بهترین و امن‌ترین مکان اقامت در هتلی است که زیر نظر میراث‌فرهنگی فعالیت می‌کند.

او تاکید کرد: مراکز گردشگری ما تحت هر شرایطی کرونایی و قرنطینه‌ای در همه شهرها فعال هستند و قانون هیچ‌گونه محدودیتی برای آنان قائل نشده است و مبنای کار رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

تیموری تصریح کرد: استان لرستان دارای مزیت مطلق گردشگری است و این شاخصه می‌تواند پیشران و محرک تحقق تحولات صنعتی، اقتصادی و اجتماعی در این استان باشد.

او مشکلات استان لرستان در حوزه گردشگری را نبود تشکل‌های حرفه‌ای و رسمی عنوان کرد و گفت: این تشکل‌ها باید شکل قانونی داشته باشد و فعالان این رسته توسط نمایندگان حرفه‌ای خواسته‌ها و طرح‌های خویش را بیان کنند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات بیمه‌ای راهنمایان گردشگری ادامه داد: «خدمت بیمه‌ای از دغدغه‌های اساسی این عزیزان است که خوشبختانه طبق تلاش‌های به‌عمل آمده، راهنمایان گردشگری مشمول بیمه کارفرمایان شدند به نحوی که 20 درصد حق بیمه این صنف توسط دولت پرداخت می‌شود.

تیموری با اشاره به کرونا و رکود صنعت گردشگری افزود: به منظور کمک به درآمد و معیشت فعالان گردشگری، تخفیف بیمه کارفرمایی و مالیاتی به فعالان گردشگری برای مدت سه ماه نیز اعمال خواهد شد با این هدف که در شرایطی که درآمد نیست لااقل هزینه کمتری داشته باشند.

او در ادامه از اختصاص دو بسته حمایتی برای گروه‌های فعال گردشگری کشور خبر داد و تشریح کرد: بسته سوم حمایتی نیز روز شنبه به به این عزیزان اختصاص پیدا خواهد کرد و در حوزه گردشگری حمل و نقل، سینما و سایر سرویس‌ها و خدمات گردشگری نیز یک بسته حمایتی در قالب یک بسته تلفیقی اشتغال‌محور و بنگاه محور ابلاغ خواهد شد که تا پایان شهریورماه امکان اجرای آن وجود دارد.

تیموری در پایان تاکید کرد: به منظور پیشگیری از هر نوع سوءاستفاده‌، هیچ دستگاهی جز وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی حق صدور کارت برای راهنمایان گردشگری ندارد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد