برای اولین بار در لرستان
صدور پروانه استاندارد فرآورده سرخ شده سیب زمینی
اجتماعی
بزرگنمایی:
مدیرکل استاندارد لرستان اعلام کرد: برای اولین بار در استان، پروانه استاندارد برای فرآورده سرخ شده بر پایه سیب زمینی صادر گردید
مدیرکل استاندارد لرستان اعلام کرد: برای اولین بار در استان، پروانه استاندارد برای فرآورده سرخ شده بر پایه سیب زمینی صادر گردید.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، قنبریان گفت: در نشست کمیته علایم هفته آخر شهریور ماه سال جاری، برای اولین بار در استان، واحد تولیدی کامران کاکاوند که در بروجرد مستقر است، موفق به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری برای فرآورده سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلات و حبوبات، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 12099 شد.
گفتنی است فرآورده سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلات و حبوبات، فرآورده ای است که مواد اصلی آن شامل سیب زمینی و مشتقات آن، انواع آرد یا بلغور غلات و حبوبات، به تنهایی و/یا مخلوطی از آن ها، روغن سرخ کردنی، نمک خوراکی، آب آشامیدنی، نشاسته و مواد افزودنی مجاز خوراکی می باشد که طی فرآیندی مخلوط و به صورت خمیر در می آید و توسط دستگاه هایی مانند: اکسترودر، قالب زنی و پرس، به اندازه ها و شکل های مختلف درآمده و پس از پوشش دهی و طعم دار شدن به صورت سرخ شده آماده مصرف، تهیه می شود.