آخرین مطالب

همزمان با سراسر کشور:

بیست و سومین جشنواره سراسری خیرین مدرسه ساز لرستان برگزارشد فرهنگی

بیست و سومین جشنواره سراسری خیرین مدرسه ساز لرستان برگزارشد

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، با حضور عبداللهیان معاون اقتصادی استاندار ، رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز ، غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان ، سهرابی سرپرست آموزش و پرورش لرستان و جمعی کثیری از خیرین مدرسه ساز ، بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز لرستان در سالن اجتماعات استانداری لرستان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

رضوی در این مراسم، اظهار داشت: از سال 1378 تاکنون 635 مدرسه در قالب 2145 کلاس درس ساخته شده است.

وی  افزود : علاوه بر این ین مدارس  چندین  ورزشگاه و استخر احداث و آنها را در اختیار آموزش و پرورش قرار داده‌ایم.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان  ضمن قدردانی از  اصحاب رسانه عنوان  کرد: با کمک و همت اصحاب رسانه در انتشار اخبار اصحاب رسانه  توانستیم خیران زیادی در کشور و دنیا  جهت ساخت و تجهیز مدارس جذب کنیم.

رضوی گفت. از ابتدای امسال تاکنون  74 مدرسه در قالب 238 کلاس درس در لرستان احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و بازگشایی مدارس تعداد زیادی از مدارس استان نیاز به وسایل گرمایشی دارند و ضروری است  خیرین در بحث تعمیرات و نوسازی وسایل گرمایشی مساعدت کنند تا دانش‌آموزان را در یک محیط گرم پذیرا باشیم.

عبدالهی معاون اقتصادی استاندار  در این مراسم افزود:انجام کارهای خیر در جامعه ماندگار است  و این امر   نشأت گرفته از باورهای دینی ما است که علاوه بر ایجاد آرامش درونی و قدردانی مردم،   کارکرد دنیوی و اخروی را به دنبال دارد.

وی افزود: مشارکت مردم در انجام کارها بسیار موثر است  چرا که در دفاع مقدس مشارکت مردم ملموس بود و قطعا  چنین جوامعی هرگز شکست نمی‌خورند.

عبدالهی گفت: در استان  نیازمند حمایت همه جانبه خیرین هستیم تا با همدلی و همراهی بخشی از مشکلات استان را  بتوانیم در زمینه های مختلف برطرف کنیم.

مهندس امیر غفوری نژاد با بیان اینکه‌ فرهنگ مدرسه سازی طی دو دهه ای که مجمع خیرین مدرسه ساز با همت یکی از هم استانی هایمان پایه ریزی شد اقدامات خوب و موثری را در راستای عدالت آموزشی در سطح کشور مخصوصا استان لرستان ایجاد شده اظهار داشت:در استان لرستان بیش از 10درصد از فضاهای آموزشی ما را مدارسی تشکیل دادند که به نام خیرین مزین شده است و طی سه تا چهار سال آینده این عدد بیشتر می شود و یک نکته ای که به صورت خیلی آرام آرام در جامعه ما اتفاق افتاده این است که دانش آموزان ما در مدارسی درس می خوانند که به نام خیرین مزین شده و فرهنگ وقف را عملا به دانش آموزان خودمان نشان می دهیم که اثرات آن را در سالهای آتی می بینیم .

وی با اشاره به اینکه مجموعه نوسازی استان لرستان در سال گذشته تعدادی پویش را راه اندازی کرده که در مجموع خیرین و 642هزار نفر از دانش آموزان ما در این پویش ها شرکت کرده که جای قدردانی دارد افزود:در استان لرستان پویشی به نام ""از غدیر تا ظهور"" را با همکاری خیرین پیاده سازی کردیم که در روز نیمه شعبان شروع به کار کرده و در حال حاضر کار اجرایی 10فضای آموزشی را در قالب 17کلاس درس را شروع کرده که پنج  کلاس درس را در ماه آینده افتتاح می کنیم.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با بیان اینکه در قسمت عمران کنگره 6300 شهید لرستان  یکی از وظایفی که به آموزش و پرورش محول شده این است که تعدادی از واحدهای آموزشی را به نام شهدا مزین کنیم که ما با مشارکت خوب خیرین در این دو سال 30 فضای آموزشی را در قالب 72کلاس درس با زیربنای بیش از هشت هزار و 620متر مربع  را تحویل دانش آموزان هم استانی داده است عنوان کرد:برای این تعداد فضای آموزشی بیش از 30میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است که امیدواریم شهدا ما را در ادامه کاری که داریم کمک و یاری بدهند .

وی بیان کرد:بیش از 98کلاس درس دیگر که در استان لرستان به نام شهدا مزین شده است را در دست اقدام داریم که در آینده نزدیک این واحدهای آموزشی را تحویل دانش آموزان می دهیم .

غفوری نژاد گفت:به برکت وجود خیرین در استان لرستان پس از سیل فروردین ماه سال 98 اعتبارات ابلاغی مجموعه نوسازی مدارس لرستان افزایش قابل توجهی داشته باشد به شکلی که اعتبارات سال 99 با کمک خیرین نسبت به 98حدود دو برابر افزایش پیدا کرد.

وی تصریح کرد:با وجود همه تنگناهای اقتصادی و با کمک خیرین طی شش ماه اول امسال 74واحد آموزشی احداث و تحویل دانش آموزان شده است و ما توانستیم از شش ماهه اول امسال هر هفته یک فضای آموزشی 10کلاسه را تحویل دانش آموزان دهیم  که بیش از 30هزار متر مربع به سرانه فضای آموزشی استان اضافه شده است .

مدیر کل نوسازی مدارس لرستان با اشاره به اینکه از 74فضای آموزشی که تحویل شده است 18واحد در قالب 45کلاس درس به صورت 100درصد توسط خیرین احداث شده است خاطر نشان کرد: از سردار کشکولی فرمانده سپاه لرستان و سردار علیشاهی  قدردانی می کنم که در این مدت بعد از سیل تعداد 27 فضای آموزشی را در قالب بیش از 47کلاس درس را برای دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار استان لرستان زمینه آن ها را ایجاد و تعدادی از این فضاهای آموزشی را هم تحویل آموزش و پرورش استان دادیم . 

غفوری نژاد اظهارداشت:استان لرستان به دلیل قدمت فرهنگی که دارد بسیاری از فضاهای آموزشی ما در شهرهای بزرگ و روستاها قدمتی بیش از 45و گاها 50سال دارند که اگر کمک خیرین تلاش و دولت به تنهایی نمی تواند این فضاهای  آموزشی را استاندارد کند و بیش از 30درصد از فضاهای آموزشی استان لرستان ناایمن هستند و اگر اعتبارات دولتی ما سالانه بالای 30میلیارد تومان پول نقد باشد نه اسناد خزانه ،بیش از 30سال زمان میبرد که ما بتوانیم این مقدار فضای  آموزشی را استاندارد کرده و در اختیار دانش آموزان قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از 130کلاس درس را با مشارکت 35میلیارد تومانی خیرین را در ساخت فضاهای آموزشی استان داشتیم افزود:انتظار داریم خیرین ما را کمک و یاری دهند تا گوشه ای از مشکلات فضاهای آموزشی استان را برطرف کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد

دکتر احمد بهاروندی مسئول سازماندهی شورای سفیران نهاد صلح و سازش در لرستان شد

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان