بزرگنمایی:
در سفر هیات دولت به لرستان تکمیل راه آهن لرستان به عنوان یکی از مصوبات اصلی سفر به تصویب رسید.
در سفر هیات دولت به لرستان تکمیل راه آهن لرستان به عنوان یکی از مصوبات اصلی سفر به تصویب رسید.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از وارک نیوز -الهه عبداله زاده- همزمان با سفر هیات دولت به استان لرستان تعیین تکلیف راه آهن لرستان به عنوان یکی از اصلی ترین مطالبات به حق مردم به شمار می رود.
این پروژه که اکنون در بلاتکلیفی کامل به سر می رود نیازمند توجه هیات دولت در راستای تامین اعتباراتمورد نیازش بود که خوشبختانه احیای مجدد آن به عنوان یکی از مصوبات سفر استانی هیات دولت به لرستان به شمار می رود.
ریل و راه آهن جزو مصوبات سفرهیات دولت به لرستان است
به نحوی که دکتر رئیسی ریاست جمهور دیدار با نخبگان، علما، خانواده شهدا، ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم لرستان اعلام کرد که تکمیل این پروژه به عنوان یکی از طرح های اولویت دار به شمار می رود.
وی در ادامه بیان کرد: باید یک بازنگری در نحوه بهرهبرداری از امکانات استان شود، این بازنگاه در تحول شناخت نگاه، نوع فرایندها و تحول در نهادها ایجاد شود. باید وضع موجود را ببینیم، و حتما با توجه به زیرساختها این تحول امکان پذیر است.
آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه این تحول نیازمند اراده جدی است، گفت: وضعیت استان باید متحول شود، زیرساختها که وجود دارد و همه به ویژه دولتمردان باید پای این تحول بایستند.
رئیس جمهور گفت: بیکاری لرستان با وجود امکانات بالا من را بسیار رنج میدهد؛ باید این وضعیت متحول شود، استاندار جلساتی را با مدیران برگزار و کارهای کوتاه، میان و بلندمدت باید اجرایی شود.
وی در ادامه اظهار داشت: هر مدیری که کارآمدی داشته باید از وی استفاده شود اما از بانیان وضع موجود نباید استفاده شود.
رئیسجمهور تصریح کرد: برای انجام برخی کارها باید استاندار پشتیبانی شود؛ به صورت خاص از استاندار پشتیبانی خواهم کرد تا کارها انجام گیرند.
وی با بیان اینکه ریل و راه آهن جزو مصوبات سفر است، افزود: سد همچون ریل یک عقبافتادگی است که از گذشته باقی مانده، از اینرو ریل و راهآهن خرمآباد در مصوبات سفر عنوان شده و همانند سد از موارد اولویتدار استان هستند.
راه آهن لرستان 3 ساله تکمیل می شود
در همین راستا وزیر راه و شهرسازی نیز در جلسه شورای اداری لرستان که با حضور رییسجمهور در برگزار شد، اظهار کرد: اگرچه اقدامات خوبی در حوزه راه انجام شده اما راههای روستایی استان نیازمندیهای جدی دارد.
وی خاطرنشان کرد: برای بخش راه لرستان 1400 میلیارد تومان در سفر امروز مصوب شده که میتواند تحولی در بخش راه استان به وجود آورد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه راهآهن خرمآباد به دورود در سال 92 شروع شده است، گفت: جلساتی روز گذشته و امروز برای اجرای فاز نخست این پروژه برگزار شد، هماکنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اتمام 60 درصد پروژه 3 ساله خواهد بود و نیازمند 10 هزار میلیارد تومان است.
به هر حال این سخن مدیران ارشد کشور در مورد راه آهن لرستان به عنوان نویدی بسیار ارزشمند برای مردمان این دیار بوده که امیدواریم هر چه سریعتر تکمیل و راه اندازی شود