آخرین مطالب

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان:

کلیه دستگاه‌های اجرایی استان در جهت هم‌افزایی و برقراری انضباط مالی تعاملات خوبی دارند اقتصادی

کلیه دستگاه‌های اجرایی استان در جهت هم‌افزایی و برقراری انضباط مالی تعاملات خوبی دارند

  بزرگنمایی:
مدیرکل دیوان محاسبات لرستان گفت: کلیه دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان در جهت هم‌افزایی و برقراری انضباط مالی و پیشبرد امور تعاملات خوبی دارند .

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان گفت: کلیه دستگاه‌های اجرایی و نظارتی  استان  در جهت هم‌افزایی و برقراری انضباط مالی و پیشبرد امور تعاملات خوبی دارند .

به گزارش تمدن لر، مظفر جمالی‌نژاد در نشست بصیرتی انقلابی به مناسبت ایام‌الله دهه فجر که در اداره کل دیوان محاسبات لرستان برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی با وجود تمام چالش‌ها و فتنه‌های دشمنان، با مجاهدت‌های بی‌نظیر مردم به دوران شکوفایی و موفقیت رسیده است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین شعار مردم ایران در انقلاب اسلامی، استقلال و آزادی بوده است، بیان کرد: ایران در دوران قبل از انقلاب به طور کامل وابسته و کلیه تصمیمات، برنامه‌ریزی‌ها، اجرا و بهره‌برداری‌های تمام امور در دست بیگانگان بود اما امروز استقلال و عدم وابستگی از دستاوردهای انقلاب است.

جمالی‌نژاد ادامه داد: در تمامی امور اعم از سیاسی، فرهنگی، دفاعی و نظامی و به خصوص اقتصادی، بیگانگان بر کشور مسلط بودند به نحوی که امتیازات و قراردادهای استعماری توسط  کشورهای شرق و غرب بر کشور ایران قبل از انقلاب تحمیل شده بود، اما توانستیم با رهبری بنیانگذار انقلاب اسلامی، حمایت و ایمان مردم، نظام سلطه را طرد و حذف  کنیم و بیش از 40 سال است که  با توانمندی نظامیان و حمایت مردم  این مسیر را طی کردیم.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان افزود: بخش بزرگی از اقتدار و موفقیت ملت ایران توسط مجاهدت‌های سپاه، بسیج و نیروی نظامی و  انتظامی و سایر دستگاه‌های دولتی حاصل شده و امروز باید همگان جهت ارتقاء امنیت و توسعه کشور تلاش بیشتری  کنند.

وی در خصوص نقش و رسالت دستگاه نظارتی دیوان محاسبات بیان کرد: امروز شفافیت مالی، کارآمدی نظام اداری و مالی، مبارزه با مفاسد مالی و رفع انحرافات از  دغدغه‌ها و مطالبات اساسی جامعه و مورد تأکید تمام ارکان و مسئولان به ویژه رهبر معظم انقلاب است که در این راستا دیوان محاسبات، ترک فعل دستگاه‌های اجرایی، انحراف از برنامه‌های مصوب و قوانین  بودجه سنواتی و سایر قوانین و مقررات لازم‌الرعایه و بالادستی را بصورت منظم و مستمر در ابعاد مختلف، رصد و  پیگیری می‌کند.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه در راستای اقدامات و فعالیت‌های نظارتی دیوان در روز ده‌ها  مکاتبه با دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود ادامه داد: نتایج خوب و مؤثری در این بررسی‌ها در بخش منابع و مصارف بودجه و عملکرد دستگاه‌های اجرایی حاصل شده  و در مواردی که دستگاه‌ها اقدامات لازم و یا اصلاح رویه نکنند از مسیر قانونی پیش بینی شده، گزارشات و انحرافات پیگیری خواهد شد.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان عنوان کرد: کلیه دستگاه‌های اجرایی و نظارتی  استان  در جهت هم‌افزایی و برقراری انضباط مالی و پیشبرد امور تعاملات خوبی دارند و گزارش‌ها نیز به روز و عملکرد استان در مقاطع دو ماهه در حال رصد و پیگیری بوده همچنین سامانه 198 در راستای ارتباط با مردم و پیگیری گزارشات مردمی راه‌اندازی شده است.

در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین درویشی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: امروز بسیاری هستند که تابش نور نظام اسلامی ایران برای آن‌ها سخت است و دنبال تفرقه افکنی بوده و از راه‌های مختلف فرهنگی، توطئه و فتنه انگیزی در صدد دلسرد کردن مردم نسبت به نظام و انقلاب هستند و می‌خواهند جلوی حرکت مردم در سایه اسلام را بگیرند.

وی یادآور شد: دنیا امروز به گونه‌ای است که مستبدین نمی‌خواهند اسلام منافع آن‌ها را به خطر بیندازد.

درویشی با بیان اینکه جهاد تبیین یعنی فرد انقلابی بتواند واقعیات را به صورت صحیح، متقن، درست و اقناعی برای مخاطبانش با بهترین تکنیک‌ها و روش‌ها ارائه کند یکی از روش‌های دشمن را نفرت‌افکنی و خشمناک کردن مردم بیان کرد و افزود: بعضی فتنه‌ها دنبال براندازی و بعضی نیز به دنبال مهار قدرت هستند.

این مسئول یادآور شد: فتنه‌های اخیری که در کشور ما توسط دشمن طراحی و انجام شد برای این است که می‌دانند توانایی براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی را ندارند و به‌دنبال مهار قدرت جمهوری اسلامی هستند و برای رسیدن به قدرت‌ها و اهدافی که دنیای غرب برای خودش در نظر گرفته جمهوری اسلامی را مانعی برای رسیدن به این اهداف می‌دانند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین درویشی در حاشیه مراسم نشست بصیرتی انقلابی، از نمایشگاه عملکرد دیوان محاسبات لرستان بازدید و با توضیح مدیرکل دیوان محاسبات در جریان عملکرد این نهاد قرار گرفت.

 

 

 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد

دکتر احمد بهاروندی مسئول سازماندهی شورای سفیران نهاد صلح و سازش در لرستان شد

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد